News Flash:

Cum fac amor italienii. Practica bizara ce ii face sa fie unici in lume

23 Mai 2017
1504 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral
Un raport rata ca un sfert din cuplurile casatorite din Italia fac sex in grup, se arata intr-un articol din La Stampa.
Cotidianul italian arata ca aproximativ 500.000 de cupluri fac schimb de parteneri in cadrul unor cluburi private, iar alte cateva mii prefera locatii „clasice, cum ar fi parcarile, plaje amenajate special si chiar si in cimitire”, informeaza The Independent.
In Italia exista si o organizatie care protejeaza drepturile practicantilor de swapping (schimbarea de parteneri sexuali – se mai numeste si swinging), numita „Federatia Internationala pentru Protectia Drepturilor si Libertatilor”. Organizatia are 500.000 de membri care se intalnesc in cele peste 200 de cluburi private din toata Italia pentru a face schimb de parteneri sexuali, insa specialistii spun ca, in fapt, cifrele sunt mult mai mari. Cifra celor care practica swappingul in Italia s-ar putea ridica la doua milioane de persoane.
Varsta medie a participantilor de sex masculin este de 43 de ani, iar a femeilor de 35. Majoritatea „swapperilor” nu au griji pe plan financiar, sunt contabili, doctori, fotbalisti si chiar politicieni, si de cele mai multe ori recurg la astfel de practici pentru ca viata de cuplu tinde sa devina „plictisitoare” dupa un timp.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004724 (s)