News Flash:

Cum cureti baia ca un profesionist. 7 secrete pe care nu le stiai

27 August 2017
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
curatate baie
Sa tii baia curata nu este tocmai un lucru usor si curatarea ei implica, de obicei, mult efort si timp. Cada si chiuveta se infunda cu fire de par, usi de sertare murdare, posibil mucegai, toaleta cu un miros neplacut…toate care nu ne indeamna nici macar sa ne apucam sa  facem curat. Ei bine, acest articol este special creat pentru voi, pentru a va usura treaba si pentru a avea o baie vesnic curata. Iata cateva trucuri care cu siguranta va vor fi de ajutor.

1 Oglinzi fara pete si urme
Daca nu esti fan cumpararii de solutii de curatat oglinzi si geamuri, iti poti prepara o solutie de curatare la tine acasa. Nu trebuie decat sa amesteci putin bicarbonat de sodiu cu apa oxigenata si apoi sa cureti geamurile cu aceasta compozitie. Daca vrei sa nu mai ai urme pe oglinda, iti recomandam ca dupa ce cureti oglinzile sa dai cu un strat de solutie de barbierit. Spune adio oglinzilor murdare si petelor de pe oglinda!

2 O cada care pur si simplu sclipeste!
Daca vrei sa inlaturi microbii din cada si sa-i dai un luciu ca si cum ar fi noua, prepara-ti o solutie de curatare din jumatate de pahar de otet, un pahar de alcool, unul de apa si o lingura de bicarbonat de sodiu. Aplica solutia pe cada si lasa sa actioneze 15 minute. Vei fi surprins de luciul orbitor al cazii!
3 O toaleta curata!
Apa de gura este nemaipomenita pentru curatarea vasului de toaleta! Dizolva apa de gura in apa si spala vasul de toaleta cu ea. Lasa sa actioneze jumatate de ora, freaca vasul si apoi clateste. Toaleta va avea un alb imaculat!
4Gresie imaculata!
Inmuiati cateva dischete demachiante sau vata in inalbitor si aplicati un strat pe gresie. In felul acesta gresia va ramane mereu curata si nu veti mai vedea nici macar o urma de pata
5 Scapati de rugina pentru totdeauna!
Desi pare ca orice ati face, pur si simplu nu scapati de ea, indepartarea ruginei este chiar un lucru usor de facut. Ceea ce trebuie sa faceti este sa presarati sare peste zona cu rugina, sa frecati bine si apoi sa stoarceti putin suc de lamaie pe deasupra. Sucul de lamaie dizolva rugina de la suprafata si sarea absoarbe petele lasate de rugina. Lasati solutia sa actioneze peste noapte si curatati apoi dimineata.
6 Un tavan lipsit de praf
Daca vreti sa aveti un tavan curat si lipsit de praf, amestecati in cantitati egale otet si apa calduta. Innmuiati un mop in aceasta solutie si incepeti sa curatati tavanul. Aveti grija sa va puneti manusi de protectie cand veti face acest lucru.
7 Perdele curate ale cabinei de dus!
Intr-o sticla ce permite sa pulverizati amestecati 500 ml de solutie de curatare pentru toate suprafetele cu 2 linguri de solutie de curatat vasele. Pulverizati aceasta solutie pe perdele, lasati sa actioneze cateva minute si apoi clatiti. Perdelele vor arata din nou ca noi!


baia curata curatarea 4gresie imaculata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005178 (s)