News Flash:

Cum arata Madalin Ionescu la scurt timp dupa plecarea de la Kanal D

19 August 2017
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
madalin ionescu tb1000
Madalin Ionescu a plecat de la Kanal D pentru a fi alaturi de familie si a petrece mai mult timp alaturi de copiii si sotia lui. Fostul prezentator le-a facut o mare bucurie fanilor, cand a aparut la TV impreuna cu Cristina Siscanu si fetita lor, care a venit pe lume in urma cu cateva luni.


Cei doi au fost prezenti la Antena 1 pentru a sustine campaniaalaptatului in public, pe care au initiat-o in urma cu putin timp.

“Pentru cei care nu au inteles… #alaptezinpublic a fost o campanie care a avut ca scop incurajarea mamelor sa isi hraneasca la san pruncii in public fara a se mai simti jenate. Va multumesc tuturor celor care m-ati sustinut si m-ati ajutat. Celor care au aruncat cu insulte le doresc sa le vina mintea cea de pe urma… Daca am reusit sa dau curaj, prin propriul exemplu, macar unui procent de 5 % dintre mamele care alaptau la toalete sau ascunse prin nu stiu care colturi atunci cand erau la plimbare cu sugarii, eu sunt fericita! Tuturor va doresc numai bine si haideti sa fim mai buni unii cu ceilalti! Invinge!”, a scris sotia lui Madalin Ionescu.

Galerie Foto


madalin ionescu 

madalin ionescu kanal d cristina siscanu antena 1 campania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006582 (s)