News Flash:

Cucereste-l cu o partida de sex ca-n filme

17 Octombrie 2015
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sexx
Filmele sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru cuplurile care isi doresc sa isi imbunatateasca viata sexuala. Iar daca ti-ai dorit si tu sa faci dragoste ca-n filme, iata ce ar trebui sa stii!

Pregateste decorul

Nicio scena de sex din filme nu poate avea loc in lipsa unui decor anume. Daca pe platourile de filmare se investesc sume deloc neglijabile in crearea decorurilor, pentru tine lucrurile vor fi mult mai simple. Gandeste-te la unul sau mai multe filme care iti plac si recreeaza decorul la tine in dormitor! Daca nu, pur si simplu pune la punct un decor adecvat unei nopti de pasiune ca la carte: lumina difuza, muzica pe fundal, asternuturi delicate etc.

Nu uita ca decorul nu are voie sa includa elemente perturbatoare, care te-ar putea trezi din vis si aduce inapoi la realitate, cum ar fi proiecte de la birou, documente, haine murdare si altele asemenea. Aminteste-ti in permanenta ca o scena reusita de sex dintr-un film nu lasa nimic la intamplare!

Distribuie rolurile

Avand in minte tot filmele tale preferate, distribuie rolurile pe care le veti juca tu si partenerul tau. Posibilitatile sunt nenumarate in acest sens. De la filmele romantice (de tipul "Moulin Rouge") la cele fierbinti (cum ar fi "Noua saptamani si jumatate"), poti recrea in intimitatea dormitorului tau cele mai celebre scene de sex. In functie de dispozitie, ii poti oferi iubitului tau rolul principal sau poti prelua tu carma situatiei.

Adapteaza scenariul

Unele dintre cele mai reusite si incitante scene de sex din filme sunt cele care par spontane, insa, atunci cand esti implicata intr-o relatie serioasa, tie s-ar putea sa iti fie mai dificil sa castigi puncte la acest capitol. Ce ai de facut? Adapteaza scenariul nevoilor tale: alege o locatie inedita. Astfel, partida de sex se poate derula in afara dormitorului, in sufragerie, bucatarie (ca in "Fatal Attraction), baie sau pe hol, rezemati de un perete (ca in "Pacientul englez", printre altele). In plus, intocmai ca in filme, scena perfecta nu trebuie sa va iasa din prima... ci dupa cate incercari va doriti amandoi.

Bucura-te de preludiu

In filme, se intampla ca scenele cele mai fierbinti nici macar sa nu aiba drept punct central partida de sex propriu-zisa, ci preludiul. Scopul acestora este de a mari tensiunea sexuala - de ce nu ai face-o si tu? 

Bucura-te de o sesiune de saruturi patimase (fara finalizare imediata) in compania iubitului tau sau dezbracati-va foarte incet (ca in "Bodyguard"), explorandu-va reciproc trupurile. Nu in ultimul rand, tensiunea sexuala poate fi acumulata si printr-o experienta inedita: o simpla discutie la telefon (a se vedea scena din "It's a Wonderful Life").

Deruleaza genericul de final

Unul dintre beneficiile sexului in viata reala este ca te poti opri oricand iti doresti, nu atunci cand regizorul spune "stop". De aceea, nu ezita sa te bucuri de partida ta de sex ca-n filme atat cat te simti bine, chiar si dupa ce tu si iubitul tau iesiti din pielea personajelor interpretate. La final, va puteti sarbatori reusita acordandu-va premii simbolice, aidoma celor oferite actorilor din industria cinematografica.

Pont: Daca vreti sa va amintiti pentru totdeauna experienta, nu ezitati sa va inregistrati partida de sex ca-n filme! (sursa: ele.ro)

filmele viata sexuala dragoste filme pregateste decorul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007546 (s)