News Flash:

Cu cine sta in celula Elena Udrea

5 Mai 2015
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea3
Ruxandra Dragomir a declarat, marti, la instanta suprema, ca Elena Udrea a fost primita foarte bine la Penitenciarul Targsor si ca sta in celula cu trei persoane, exprimandu-si speranta ca prietena sa va fi eliberata din arest.
Ruxandra Dragomir a venit, marti, la instanta suprema, unde se judeca o contestatie a Elenei Udrea la decizia de prelungire a arestului preventiv, ea declarand ca spera ca masura preventiva in cazul fostului ministru sa fie schimbata.
”Cred ca acea amenintare (n.r. - scrisoare de amenintare primita de Elena Udrea) a fost suficienta, astfel incat sa se ia in serios si ma bucur ca a fost luata in serios de catre directorul penitenciarului si de catre autoritati. (...) Sta (n.r. - in celula) cu alte trei persoane. Sper ca aceasta masura preventiva sa fie schimbata astazi. Sper sa nu mai fie nevoita sa stea acolo, pentru ca dosarul a fost trimis in instanta. Elena nu poate influenta ancheta penala, nu poate influenta probele din dosar si nu merita sa fie acolo”, a spus Dragomir, care a precizat ca Udrea a fost primita foarte bine la Penitenciarul Targsor.
La instanta suprema a venit si mama Elenei Udrea, despre care Ruxandra Dragomir a afirmat ca se teme pentru sanatatea fiicei sale.
”Vorbesc in fiecare zi cu dansa, s-a speriat cand a auzit de aceasta scrisoare, se teme pentru sanatatea si viata fiicei ei. Vrea sa vina acasa, spera ca masura sa se schimbe”, a precizat Ruxandra Dragomir.
Marti dimineata, Elena Udrea a fost dusa de la penitenciarul de femei de la Targsor, din judetul Prahova, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), pentru a da declaratii in fata magistratilor care judeca o contestatie a acesteia la decizia de prelungire a arestului preventiv. Elena Udrea nu a facut declaratii la intrarea in sediul ICCJ.
Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a confirmat ca aceasta a primit o scrisoare de amenintare, prin care era anuntata ca un detinut ar fi fost platit sa o intepe cu un ac infectat cu virusul HIV.

ruxandra dragomir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006881 (s)