News Flash:

CREMA MINUNE care te vindeca de zona zoster

24 Septembrie 2017
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
crema homemade mare
La 20 de ani, baiatul unei femei din capitala a fost diagnosticat cu Zona Zoster, o afectiune destul de periculoasa si tot mai frecventa printre tineri.

batranica din blocul in care sta a aflat de drama prin care trece familia Marilenei si i-a recomandat un remediu pe care il stie din buni strabuni.


Reteta pe baza de ceara de albine i-a facut bine baiatului. Femeia i-a recomandat sa foloseasca 150 de grame de ceara de albine, 50 de grame de rasina de brad, 60 de grame de ulei de floarea soarelui si 100 de grame de margarina.


Ceara, rasina si margarina se topesc si se amesteca apoi cu uleiul. Se strecoara si se pastreaza amestecul in recipiente mici tinute la rece.


Din aceasta pasta groasa se folosesc doua lingurite pe zi, pana cand se epuizeaza tot continutul din recipiente, chiar si dupa aparitia primelor semne de ameliorare.

Ce este Zona Zoster?
Zona Zoster sau herpes zoster este o infectie virala care afecteaza radacinile nervoase.


Boala se caracterizeaza prin aparitia unor eruptii care se intind pe o singura parte a corpului. Boala este intalnita mai des la persoanele adulte.


Printre cauzele acestei afectiuni se numara sistemul imunitar slabit de stres, rani ori administrarea anumitor medicamente.


Daca virusul care provoaca varicela se reactiveaza, atunci el produce zona zoster, este avertismentul medicilor.


baiatul zona zoster batranica remediu buni strabuni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007193 (s)