News Flash:

Cozi kilometrice de masini pe DN 1

1 Decembrie 2016
987 Vizualizari | 0 Comentarii
aglomeratie dn1
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, joi 1 decembrie 2016, la ora 12:45, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei. 

Se circula in coloana la intrarea in Comarnic dinspre Ploiesti si intre Sinaia si Busteni, pe sensul de mers catre Brasov, informeaza Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.  Pentru evitarea aglomeratiei, catre Brasov poate fi folosita ruta alternativa DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele, anunta politistii.
Mii de romani s-au prezentat in punctele de frontiera din vestul tarii, incepand de miercuri dimineata, pentru a iesi din tara, profitand de minivacanta de sarbatori, ceea ce a aglomerat vamile, la Nadlac II, pe autostrada, fiind nevoie sa se astepte aproximativ o ora pentru controlul documentelor. De asemenea, circulatia este ingreunata la iesire din Bucuresti, pe A1 si DN1, dar si in zona statiunilor montane. Politistii actioneaza cu 400 de radare pentru sanctionarea soferilor care circula cu viteza.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005350 (s)