News Flash:

Connect-R, despre cea mai mare deceptie in dragoste!

15 Iunie 2017
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
connect r1
Artistul Connect-R a dezvaluit cum a trait cea mai mare deceptie din dragoste. O fata pe care o iubea avea o iubita de luni de zile. Acesteia nu ii placeau baietii, ci femeile. 


Pe vremea cand era doar un adolescent, Connect-R a trait sentimentele unei mari iubiri, dar si unei dezamagiri si mai mare. Se indragostise de o fata careia nu i-a divulgat numele, insa aceasta avea o alta orientare sexuala. Prefera fetele, insa a avut o relatie si cu el, in timp ce avea prietena. 
"Am iubit la un moment dat o fata, foarte mult si la un moment dat, dupa vreo sapte luni mi-a spus ca trebuie sa imi prezinte pe cineva. Credeam ca imi prezinta un baiat. Era vorba de o fata, Cosmina. Si era o fata. Cum ai dormit cu mine, cum asa? Mi-a zis ca sunt un om minunat si nu voia sa ma piarda ca om. A zis ca a invatat mai multe de la mine ca de exemplu cum sa cucereasca o femeile. " a spus Connect-R.


Pe numele lui real Stefan Relu Mihalache, artistul si-a inceput cariera la varsta de 8 ani ca dansator. De la varsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oara intr-un studio in 1997, cu ocazia inregistrarii primei sale piese, „Observ”. Pe 25 ianuarie 2014, Connect-R a devenit tata pentru prima data. Sotia lui, Misha, i-a daruit o fetita pe nume Maya.

connect-r dragoste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006426 (s)