News Flash:

Lucky Studio Iasi explica alegerile fetelor

13 Martie 2015
6191 Vizualizari | 11 Comentarii
BZT foto 1
Nu mai este de multa vreme o surpriza sau poate o noutate ca Lucky Studio activeaza in domeniul studiourilor de videochat. Nu sunt nici singurii, nici primii, nici ultimii poate. Doar ca ce incercam sa ne explicam tine de modul exploziv al fetelor de a alege aceasta cale si acest studio. 
La o prima vedere, nimic nu face o diferenta. De fapt aflam ca pe masura anilor ce s-au scurs din 2000 incoace, anii de inceput ai videochatului romanesc, au tot aparut pretentii. Asta inseamna ca fiecare studio in parte si-a dorit un loc bine definit pe piata, de unde si tot felul de conditii pe care le-au ales ca forme de imbunatatiri. Si-au dotat retelele, camerele, au adus aparatura de ultima generatie, continuand sa surprinda cu amenajarea. Lucky Studio este cazul fericit al celor care au investit cu drag, au lansat o afacere si au crescut-o in sansele pe piata; au dezvoltat studioul pana cand au ajuns sa fie cei mai bine cotati pe piata de profil din Iasi. 
Alegeri de viitor, alegeri de job 
 Ca oricare alt job la videochat, te inscrii in lista celor care au ales o cale. Poate fi sansa de viitor, poate avea sanse pe mai departe avand in vedere castigurile foarte mari. Nu se exagereaza, nu se merge la extrem, insa cert este ca pana si femeile peste 30 de ani se pot angaja. Cel putin cand vine vorba de Lucky Studio, asa se definesc alegerile lor. 
“Angajam femei, fete, toate majore insa nu cu o limita. Pot avea si peste 30 de ani. Ce-i al tau nu iti fura si nu iti contesta nimeni”, spun ei. Ca e vorba de talent, ca tine de curaj, asta defineste fiecare model in parte. Poate ca unele nici nu se gandesc la viitor, ci la cum pot face acum bani adunati cat sa le ajunga pentru diverse dorinte: case, masini, studii, vacante, lux si viata buna spus pe scurt. Poate ca unele nici nu au nevoie de planuri din momentul in care un job cu mare putere financiara este sansa lor si ceea ce le schimba viata. 
“De ce anume nu putem spune, va dati seama ca mintea omului in totalitate nu o cunoaste nimeni niciodata. Dar ne dam seama de fiecare in parte cum e, in functie de interese. Unele isi continua viata pe cont propriu, altele incearca o alta limita a vietii lor. E o incercare, mai apoi o experienta, un job si pe viitor de ce nu chiar o meserie cu baza solida” spun aceiasi reprezentanti Lucky Studio. 
 Cum ne explica unul din cele mai stralucite studiouri din Iasi, alegerile fetelor care lucreaza la videochat este o poveste lunga. Pornita ca si industria in sine de altfel, tine de nuditate si de frumos, de femei placute, de dorinte ascunse. Intriganta industrie poate fi definita diferit, insa cert partea profitabila 100% este chiar cea de bani, salarii, castiguri. Asta motiveaza, asta deschide cai, idei. 

Galerie Foto

BZT_foto_2
lucky studio acest studio studiouri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (11)

Larisa  | #609
Pentru mine lucky este totul in momentul de fata.Nu imi mai doresc nimic de cand m-am anagajat aici.Cand vin la servici am prietene, familie, casa si bani.Ce pot sa-mi mai doresc?
Ioana  | #610
Stie cineva mai multe despre lucky? Am tot auzit tot de felul de lucruri insa mar interesa mai mult sa aflu marturiile fetelor care lucreaza aici.Pentru min e important pentru ca ash vrea sa ma anagajez.
Cristina  | #611
Din caate stiu eu nu iti trebuie mare lucru ci trebuie sa stii o limba straina cat de cat pentru ca se ocupa ei e formarea ta.Asa ca nu tre sa-tsi faci griji. Succes la interviu!
Ionix  | #612
Bai eu am aflat ca e super tare, ca itzi asigura transport gratuit, make-up, coafura, sedinta foto si tot ce trebuie ca sa te simtzi bine.Nu ai avea motiv sa nu incerci.N-ai de unde sa stii daca nu incerci!Noroc!
Bia  | #613
Am lucrat si eu 2 ani la lucky si m-am lasat doar pentru ca am plecat in Italia si m-am stabilit acolo.Fetele, va spun sincer ca e super tare la lucky si ca in orice moment as veni in tara m-as apuca din nou.
Introduceti comentariul dumneavoastra
Ofelia  | #614
Da! Am vorbit cu o tipa azi la telefon si I-am spus ca sunt interesata de un post. Am o problema... am vreo 10 kg in plus si nu stiu daca m-ar primi..voi ce credeti?
Adrian  |  #659
Ofelia, dragă, nu-ți fă probleme pentru kilogramele în plus, totul este să știi meserie, depinde de cum te miști și cât de bine mimezi. În rest să poți duci cât ți se dă:) Dar să nu crezi că de la Lucky Studio vei primi și pensie=)
Diana  | #615
Ofelia poti sa mergi pentru ca tipa care se pcupa de interviuri e super ok. In ceea ce priveste kilogramele in plus, n-ai nicio grija pentru ca ei nu pun deloc accent pe asta sau pe aspectul fizic. Daca vrei sa mergi, du-te!
Mihaela  | #616
Mi se pare destul de dubios ca nu pun accent pe aspectul fizic ptc la urma urmei ei asta vand, o imagine.Oricum, la ce poate face machiajul in ziua de astazi, n-ar fi de mirare.
Olga  | #617
Crede-ma ca nu pun deloc accent pe aspectul fizic al unei persoane.Ei au nevoie de fete inteligente care sa stie sa isi faca treaba bine.Aspectul fizic conteaza mai putin ca doar exista multe metode de infrumusetare.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007673 (s)