News Flash:

Vestitorii primăverii au ajuns în Iulius Town: familia de rățuște s-a reinstalat pe lacul din parc

18 Februarie 2021
777 Vizualizari | 1 Comentarii
1

La Iulius Town Timișoara, dragostea plutește și pe apă, nu doar în aer. Chiar în luna iubirii, vesele, pufoase și zglobii, rățuștele au revenit pe lacul din Iulius Gardens. Boboceii înoată energic toată ziua, fiind atracția principală a parcului, iar în preajma lor, copacii și florile se pregătesc să se îmbrace din nou în verde.

Primii vestitorii ai primăverii au ajuns în Iulius Town Timișoara! Chiar cu o zi după Valentine`s Day, un cuplu fermecător de rațe sălbatice, împreună cu boboceii săi, s-a stabilit pe lacul din Iulius Gardens. Micile înaripate animă zona, spre deliciul celor care trec prin parc. Joaca lor este un adevărat show pentru copiii, părinții sau bunicii care vin special să le vadă.

Întâlnirea cu familia de rățuște oferă, pe lângă bucuria de a le revedea, și prilejul unei plimbări pe aleile din parcul Iulius Town. Grădina din centrul orașului este o oaza naturală, unde revin cu drag și „chiriașii” care iubesc lacul. Noii locatari din Iulius Town reamintesc de prima familie de înaripate care s-a stabilit pe lac, anul trecut, și a crescut sub privirile timișorenilor.

Oaspeții noștri au o dietă sofisticată și primesc zilnic semințe pentru păsări. Astfel că recomandarea noastă, pentru a le menține sănătatea, este să nu le hrăniți.

Pentru îndrăgostiți, plimbarea poate avea ca destinație una dintre terasele restaurantelor tematice din Iulius Town. Savurează-ți cafeaua sau preparatul favorit împreună cu jumătatea ta, într-un cadru special!

Vino în Iulius Town să faci cunoștință cu noua familie de rățuște!

 

 

 

 

Galerie Foto

2
boboceii bunicii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Boychova Ignatova  | #51122
Ofertă de împrumut foarte fiabilă. Contact: (Cetelem.customer@aol.com) Număr Whatsapps (+33 754 439 021). Domnule, doamnă, companie sau persoană fizică, căutați finanțare pentru relansarea activităților dvs. fie pentru finalizarea unui proiect, fie din orice alt motiv, atunci orice este posibil la noi. Acordăm împrumuturi personale cuprinse între 5.000 EUR și 8.000.000 EUR, cu o rată nominală a dobânzii de 03%, indiferent de suma solicitată. Așadar, profitați de finanțarea noastră rapidă și fiabilă, nu rambursați nimic în primele 3 luni. Pentru a iniția un proces de împrumut, vă rugăm să specificați în cererea dvs. de împrumut suma exactă și perioada de rambursare pe care ați dori-o. Un credit vă angajează și trebuie rambursat. Verificați capacitatea de rambursare înainte de a vă angaja. Contact pentru solicitări de împrumut personal e-mail: Cetelem.customer@aol.com / Număr Whatsapps (+33 754 439 021)
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004643 (s)