Odata ce vei incerca reteta de lapte de pasare vei obtine un deliciu de care nu te vei satura niciodata
Ingrediente:
5 oua
1 l lapte
2 plicuri zahar vanilat
7 linguri zahar
1 lingura faina
Mod de preparare:
Dupa ce separi albusurile de galbenusuri, bati cele 5 galbenusuri cu 2 linguri de zahar. Urmeaza sa adaugi si lingura de faina, amestecand pana cand obtii o compozitie cremoasa, omogena.
Intr-un castron bati albusurile, amestecandu-le cu cele 5 linguri de zahar cu mixerul astfel incat sa se topeasca zaharul.
Intre timp pui laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilat intr-o oala medie ca marime in care sa incapa si norisorii de albus. Pui compozitia obtinuta din albus pe suprafata laptelui cu lingura sub forma unor bulgarasi. Intorci bulgarii de albus de pe o parte pe alta, pana cand se intaresc. Apoi ii scoti, punandu-i intr-o strecuratoare.
Comentarii (1)