News Flash:

Weekend important pe agenda viitoriilor miri: cel mai mare Festival de Nunti din vestul tarii isi deschide portile la Iulius Mall Timisoara

3 Februarie 2016
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
IM Marriage
IM Marriage, evenimentul cel mai asteptat din Timisoara dedicat planificarii si organizarii unei nunti de vis, se desfasoara, la finalul acestei saptamani, la Iulius Mall. Targul, care va incepe vineri, 5 februarie 2016, le va oferi viitorilor miri posibilitatea de a planifica toate detaliile fericitului eveniment, printr-o singura vizita, in locul care reuneste cele mai interesante oferte din domeniu. 
Rochii de mireasa si de ocazie, costume barbatesti, locatii, aranjamente florale, propuneri pentru decorul perfect al salii de evenimente, bijuterii, invitatii, oferte de sonorizare, servicii foto-video, produse de cofetarie si multe alte optiuni stau la dispozitia vizitatorilor, intr-o multitudine de variante, de la renumite firme specializate.
Viitorii miri vor avea ocazia sa gaseasca la festivalul IM Marriage solutiile pe care si le doresc, iar profesionistii din cadrul firmelor participante ii vor consilia cu cele mai bune sfaturi si idei. Totodata, nu vor lipsi ofertele speciale pe tot parcursul evenimentului.

IM Marriage, ajuns la cea de-a zecea editie, se va desfasura la parterul si demisolul Iulius Mall Timisoara, de vineri pana duminica inclusiv, in intervalul orar 10.00 – 22.00. 

im marriage
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004832 (s)