News Flash:

Unde pot fi donate alimente pentru familiile nevoiase de batrani din Timis

21 Februarie 2018
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
alimente

In Timisoara se strang alimente pentru familii nevoiase de batrani. Asociatia Look Inside va provoaca sa faceti familii fericite si in luna februarie a anului 2018. Puteti veni cu alimente neperisabile la sediul asociatiei, iar acestea vor fi date mai departe celor in nevoie, din Timis.
Daca vreti sa donati alimente neperisabile pentru familiile de batrani din Timis, atunci sunteti astetati joi, 22 februarie, incepand cu ora 19, la sediul asociatiei Look Inside, pe strada Zugrav Nedelcu nr. 9. Puteti dona alimente neperisabile, orice produse in afara de ulei, faina si faina de malai si produse de igiena, cum ar fi hartie igenica si detergent.

„Va invitam sa va alaturati si in luna februarie proiectului nostru  «Familii fericite cu bonuri oferite» care sarbatoreste luna aceasta 4 ani de cand a luat startul. De-a lungul acestor 4 ani am intrat in casele oamenilor nevoiasi si cu ajutorul vostru am putut sa le oferim necesarul de alimente pentru o scurta perioada de timp. Va asteptam si joia aceasta, 22 februarie, incepand cu ora 19:00, la sediul asociatiei”, transmit cei de la Look Inside. sursa: tion.ro

 


in timisoara timis zugrav nedelcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004907 (s)