News Flash:

Tanarul de 22 de ani ranit grav in accidentul din Calea Sagului are urgenta nevoie de sange. Este pompier la Buzias

7 Decembrie 2021
381 Vizualizari | 0 Comentarii
donare

Tanarul in varsta de 22 de ani care a fost implicat sambata, 4 decembrie, intr-un accident rutier care a avut loc in Calea Sagului din Timisoara, are nevoie urgenta de sange. Este pompier la ISU Timis, care a lansat un apel pentru a-i salva viata.
 
 
Gabriel Gheorghe Micliuc este subofiter operativ la Statia de Pompieri Buzias. Soarta a facut ca sambata, 4 decembrie 2021, sa fie implicat intr-un accident rutier care a avut loc in Calea Sagului din Timisoara, cand se afla in timpul liber. A fost ranit grav, a ajuns la spital cu multiple traumatisme si a fost operat de urgenta.

Acum este internat in sectia de reanimare a Spitalului Judetean Timisoara, intubat, avand urgenta nevoie de sange. Starea sa este critica.

„Rugam toti oamenii de bine care pot si doresc sa doneze sange, sa ne ajute sa salvam viata colegului nostru care este un tanar foarte dedicat si a intervenit de multe ori pentru salvarea altora. Cei care aleg sa doneze sange pentru tanarul pompier, sunt rugati sa specifice la Centrul de Transfuzii ca doneaza pentru Gabriel Gheorghe Micliuc, Internat la Spitalul Judetean Timisoara”, transmit reprezentantii ISU Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006308 (s)