News Flash:

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Doha

16 Februarie 2018
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia

Simona Halep, numarul 2 mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Doha (Qatar), dupa ce a invins-o pe jucatoarea letona Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, cu scorul de 6-4, 6-3.
Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni, vineri, in jurul orei 16:00, pe jucatoarea americana venita din calificari, Catherine Bellis, locul 48 WTA, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Doha.

Halep a obtinut accederea in sferturi la finalul unei partide care a durat o ora si sase minute, meci in care a servit doi asi, a comis trei duble greseli si a avut procentaje de reusita la serviciu de 62 la suta cu prima minge si 71 la suta cu cea de-a doua. De-a lungul intalnirii, Halep a trimis 29 de lovituri castigatoare si a comis 21 de erori nefortate, in timp ce adversara ei a avut 11 lovituri direct castigatoare si 17 greseli neprovocate.

"Este extraordinar ca am reusit sa ma calific. Sevastova este o jucatoare foarte buna, a fost o placere sa joc impotriva ei. Turneul de la Doha a fost la momentul respectiv cel mai important turneu castigat de mine. Mi-a dat incredere ca pot ajunge mai sus. Sunt foarte concentrata pe turneu, astept sa-l termin, dupa care voi merge la cumparaturi", a declarat Halep, care a cucerit turneul de la Doha in 2014.
Urmatoarea adversara a Simonei Halep va fi jucatoarea americana Catherine Bellis, locul 48 WTA, care a trecut in runda anterioara de Karolina Pliskova din Cehia, numarul 5 mondial, cu scorul de 7-6 (4), 6-3. Va fi prima intalnire dintre Halep (26 de ani) si Bellis, in varsta de 18 ani.

Prezenta in sferturile de finala ale turneului de la Doha ii aduce Simonei Halep un cec in valoare de 35.460 de dolari si 45 de puncte WTA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007243 (s)