News Flash:

REACTII internationale dupa votul Senatului in cazul lui Dan Sova

25 Martie 2015
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai multe ambasade au reactionat dupa ce Senatul a respins cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul lui Dan Sova. Potrivit anuntului oficial facut in plen in urma numaratorii voturilor, ca urmare a faptului ca nu a fost intrunit votul majoritatii senatorilor, Senatul nu incuviinteaza arestarea preventiva a lui Dan Sova.
Ambasada britanica: Monitorizam evolutiile din justitie si deciziile Parlamentului privind imunitatea
Ambasada Marii Britanii a precizat, miercuri, dupa ce Senatul a respins cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Dan Sova, ca monitorizeaza evolutiile din domeniul justitiei, inclusiv deciziile Parlamentului in ceea ce priveste imunitatea parlamentara.
 "Ambasada britanica monitorizeaza evolutiile din domeniul justitiei, inclusiv deciziile Parlamentului in ceea ce priveste imunitatea parlamentara. Ultimul raport al Comisiei Europene referitor la progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV) noteaza faptul ca Romania a devenit mai eficienta in lupta impotriva coruptiei la nivel inalt. Documentul remarca, totodata, cu ingrijorare, ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a avut un succes limitat in a convinge Parlamentul sa raspunda pozitiv cererilor sale pentru ridicarea imunitatii unor parlamentari, pentru a permite inceperea unor investigatii si aplicarea masurilor de arest preventiv", precizeaza Ambasada britanica. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005071 (s)