News Flash:

Reactia lui Gabriel Oprea dupa fuziunea UNPR cu partidul lui Traian Basescu

13 Iulie 2016
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea
Gabriel Oprea a criticat, intr-un text publicat pe Facebook, decizia UNPR de a fuziona cu partidul condus de Traian Basescu:

Iata ce scrie Gabriel Oprea

"Nu as fi comentat nimic despre decizia conducerii UNPR privindfuziunea cu PMP. O fac, totusi, pentru ca exista un comunicat al PNLin care sunt cateva neadevaruri care trebuie demontate.

In primul rand, nu am avut niciun rol in decizia pe care a luat-o UNPR. Nu mai sunt membru al partidului si nu particip la luarea deciziilor in partid.Demisia mea din UNPR nu este un act formal sau un gest de imagine, ci este o realitate cat se poate de concreta. Sunt un om serios si, daca spun un lucru, asa fac.

In al doilea rand, nu as fi avut cum sa particip la aceasta decizie de vreme ce ea nu reflecta opiniile mele. Personal, imi pare rau ca proiectul UNPR, ca partid de sine statator, dispare. Dincolo de unele critici nejustificate, cred ca e important sa nu uitam ca UNPR a pastrat stabilitatea Romaniei si a ajutat-o sa ramana pe drumul cel bun in toate domeniile vitale pentru societate. Imi pare rau ca munca mea si a multor colegi se transforma in zestrea unei fuziuni de conjunctura. As fi preferat ca UNPR sa mearga pe picioarele sale. Stiu ca era greu, dar succesul nu vine niciodata din solutiile facile.

gabriel oprea unpr fuziunea pmp pnl demisia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007660 (s)