News Flash:

Primaria Timisoara consulta cetatenii din Calea Sagului pentru proiectul de Magistrala Verde

22 Noiembrie 2022
392 Vizualizari | 0 Comentarii
proiectul de Magistrala Verde

Primaria Municipiului Timisoara invita cetatenii care utilizeaza Calea Sagului si Bulevardul 16 Decembrie 1989 sa isi exprime opiniile legate de calitatea drumurilor, pistelor, trotuarelor si ce probleme intampina de zi cu zi pe aceste bulevarde.

„Am promis ca toate proiectele mari de dezvoltare ale orasului le gandim in consultare cu timisorenii. Si exact asta facem. Este a doua investitie majora pentru Timisoara, dupa regenerarea zonei Traian, in care ii ascultam pe cetateni inca de la faza de design. Magistrala Verde Sagului va schimba fata mai multor cartiere si va asteptam opinia. Este esential sa colectam cat mai multe pareri inca din aceasta faza de inceput pentru a avea un proiect care raspunde la cat mai multe din nevoile cetatenilor", transmite primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Opiniile vor fi colectate prin chestionarul realizat in cadrul proiectului de investitii "Magistrala Verde Calea Sagului", proiect aflat acum la stadiul de studiu de fezabilitate. Pe baza acestor opinii vor fi propuse solutiile care sa imbunatateasca mobilitatea in zona. Ulterior, aceste solutii vor putea fi consultate de catre cetatenii care locuiesc in cartierele respective sau folosesc bulevardele pentru tranzit.

Chestionarul poate fi completat aici: https://decidem.primariatm.ro/processes/magistralaverde

Completarea acestuia dureaza aproximativ 5 minute si va fi disponibil pentru perioada 22.11-05.12.2022. Chestionarul este realizat de FIP Consulting, firma responsabila de proiectarea acestui obiectiv de investitii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005031 (s)