News Flash:

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa propunerea lui Tudose pentru functia de premier

26 Iunie 2017
985 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0 1
Liviu Dragnea, declaratii LIVE: 



  • Impotriva speculatiilor din ultima vreme, in acest weekend nu am fost la pescuit. Sunt la Parlament de joi, si pana astazi, am plecat in fiecare seara la o ora tarzie, tocmai pentru a lucra si pentru a ne consulta asupra programului de Guvernare.

  • Am vorbit cu toti liderii judeteni, exceptie facand doua filiale, printre care si Iasul. Liderii filialelor sunt plecati din tara. 

  • Mihai FiforCarmen DanLia Olguta VasilescuAdrian TutuianuMarcel Ciolacu au declinat din diverse motive sa fie desemnati premier. Mihai Tudose a acceptat.

  • A fost o discutie serioasa.




I: Asupra lui Tudose planeaza o suspiciune de plagiat.


R: Tudose a ales sa nu mearga cu procedura pana la capat, sa ajunga in instante. El nu si-a luat doctoratul pentru salariu mai mare. El a facut cerere sa-si retraga doctoratul.


I: Ce garantii aveti ca Iohannis va accepta propunerea?


R: Nu pot avea garantii, dar am convingerea ca presedintele vrea sa se instaleze repede noul guvern. Parerea mea e ca presedintele nu va dori ca aceasta criza sa se prelungeasca. Imi exprim speranta ca presedintele va accepta propunerea.


I: Are Tudose dubla comanda?


R: Codrin Stefanescu l-a intrebat. Raspunsul a fost categoric Nu. Am vazut si despre mine ca am fost racolat de generalul Coldea in tinerea mea, ca e consilierul meu. Ce mai, de aia sunt plind e cicatrici. Eu n-am avut nici un semnal ca Mihai Tudose are dubla comanda. Nu am vazut niciodata o ezitare din partea lui cand au fost decizii importante pentru partid. As fi vazut, as fi simtit daca exista o alta comanda in afara celei politice. Convingerea mea e ca nu are dubla comanda. Cu exceptia celor 4 colegi care s-au abtinut, se pare ca nici ceilalti colegi nu cred ca Tudose are dubla comanda. Dupa intamplarea cu Sorin Grindeanu, suspiciunea e mult mai mare. N-au avut incredere ca Tudose va avea un comportament 100% PSD-isti. Eu n-am vazut in toti anii vreo ezitare a lui Mihai Tudose. Am primit un mesaj de la cineva din presa care m-a intrebat daca am pistolul pus la tampla. Eu m-am saturat, de cativa ani mi se tot spune ca sunt santajat. Despre mine se stie tot. De ce sa-mi mai puna cineva pistolul la cap?


 


I: Tudose v-a dat vreo garantie ca va duce la bun sfarsit programul de guvernare, dat fiind ca are zero realizari?


R: Da, eu am aceasta parere ca are capacitatea si determinarea sa stie mecanismele economiei, sa aiba capacitatea manageriala. Din pacate, Tudose a avut finalizate proiecte importabnte care, din pacate, au fost blocate la Guvern. Nu poate fi invinovatit


liviu dragnea mihai fifor carmen dan lia olguta vasilescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008478 (s)