News Flash:

Patinoarul din Lugoj, deschis inca doua saptamani

7 Februarie 2015
1615 Vizualizari | 0 Comentarii
Vesti bune pentru lugojenii care iubesc distractia pe gheata, acestia se vor mai putea bucura de patinoar timp de inca doua saptamani. Reprezentantii Primariei Lugoj au anuntat, vineri, ca s-a hotarat ca activitatea patinoarului din Parcul George Enescu, deschis in luna decembrie, sa fie prelungita pana in data de 22 februarie.
Perioada de functionare a patinoarului a fost prelungita la cererea tinerilor, au explicat reprezentantii municipalitatii lugojene, scrie tion.ro.
„Primarul Municipiului Lugoj, Francisc Boldea, anunta ca, la solicitarea copiilor si a tineretului din oras, si in urma discutiilor cu proprietarii patinoarului, s-a hotarat prelungirea activitatii patinoarului din Parcul George Enescu pana duminica, 22 februarie 2015, orele 22.00. Se va respecta acelasi program de functionare si se vor practica aceleasi preturi de pana acum”, au anuntat reprezentantii primariei.
Patinoarul din Parcul George Enescu functioneaza de luni pana vineri intre orele 10-21, iar sambata si duminica intre orele 10-22. Accesul costa 5 lei de persoana pe ora, la fel ca si inchirierea patinelor.

francisc boldea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005689 (s)