News Flash:

O femeie de 31 de ani a decedat in Arestul Central al Capitalei

8 Iunie 2018
902 Vizualizari | 0 Comentarii
politia1

O femeie de 31 de ani a murit in Arestul Central al Capitalei, vineri dimineata, dupa ce s-a simtit rau, ea era cunoscuta ca fiind consumatoare de droguri, potrivit Politiei Capitalei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.
"In aceasta dimineata, la ora 05.45 o persoana aflata in regim de arest preventiv i-a sesizat pe politistii aflati in exercitarea atributiilor de serviciu ca femeia care se afla in aceeasi camera cu ea se simte rau si ca a incercat sa se dea jos din pat, dar a cazut. Un angajat al personalului medical a sosit la ora 05.47 si dupa o scurta evaluare, a apelat serviciul 112. Imediat dupa ora 06.00 a sosit primul echipaj SMURD, care dupa efectuarea investigatiilor primare a hotarat sa solicite alta ambulanta, cu medic, pentru manevre specifice de resuscitare. La ora 06.22 a sosit cea de a doua ambulanta care a ajuns la pacienta. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar in jurul orei 07.00 a fost constatat decesul", informeaza Politia Capitalei.

Potrivit sursei citate, femeia de 31 de ani era cunoacuta ca fiind consumatoare de droguri.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei pentru a se stabili imprejurarile in care femeia a murit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007014 (s)