News Flash:

Laura Codruta Kovesi este acuzata de MINCIUNA! "Realitatea contrazice afirmatiile din trei interviuri"

20 Ianuarie 2017
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Afirmatia repetata in mai multe interviuri recente de procurorul sef DNA Laura Codruta Kovesi, ca DNA nu a avut in 2016 “nici o restituire definitiva” de dosar, este total falsa”, precizeaza judecatoarea Florica Roman de la Curtea de Apel Oradea, trimisa in judecata.

Astfel, in interivul din data de 17 ianuarie 2017 pentru Digi24 a afirmat ca: “din perspectiva calitatii, au fost cateva mituri care se incearca acum sa fie dezvoltate. Despre calitate dosarelor. Sunt dosare subtiri, sunt foarte multe achitari. Sunt foarte multe dosare atat de prost facuta incat se restituie procurorilor. Nu avem nici o restituire definitiva in cursul anului trecut. Nici o restituire definitiva, ceea ce nu s-a mai intamplat in DNA de foarte multi ani. Sigur, numarul restituirilor era destul de mic. Dar acum, de cand functioneaza aceasta camera preliminara in care se invoca exceptii si in care se dezbat modul in care au fost administrate probele, nu avem nici o restituire definitiva.”

In interviul pentru ziare.com din aceiasi zi, Kovesi a spus ca: “Si tot in contextul calitatii (…) nu avem nici o restituire definitiva in cursul anului trecut. (…) nu avem nici o restituire definitiva in cursul anului trecut.”

In interviul din data de 19 ianuarie 2017, de la TVR1, a spus ca “am auzit anul trecut ca DNA face dosare care, din punct de vedere al calitatii, nu sunt bune. Pot sa va spun ca in cursul anului trecut, pentru prima data in multi ani in DNA, este primul an in care nu avem nici o restituire definitiva“.

„Imi exercit dreptul de a o corecta pe sefa DNA si a informa opinia publica ca in 2016 a fost cel putin un dosar DNA restituit definitiv la parchet: e vorba despre dosarul in care am fost trimisa in judecata, fiind acuzata de DNA ca as fi primit “o suma de bani nedeterminata” si as fi pretins “un ceas cu cuc vechi”.

In acelasi dosar alti trei judecatori au fost acuzati de DNA de abuz in serviciu pentru ca au dat o hotarare judecatoreasca. Culmea acuzarii este ca acelasi procuror care, atunci cand era la Parchetul de pe langa Judecatoria Beius, a cerut achitarea unei persoane inculpate, odata ajuns la DNA Oradea i-a acuzat de abuz in serviciu pe judecatorii care l-au achitat pe acel inculpat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005422 (s)