News Flash:

Inventar al investitiilor din ultimii zece ani, la Consiliul Judetean Hunedoara

24 Mai 2015
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
cjhunedoara
Consiliul Judetean (CJ) Hunedoara va face un inventar, scriptic si faptic, al investitiilor derulate in ultimii zece ani, cu scopul de a corela informatiile despre cele 120 de lucrari care au avut loc in acest interval de timp si de a cunoaste stadiul real al acestora. 
Intre investitiile ce vor fi monitorizate se numara cele referitoare la modernizarea drumurilor judetene, lucrarile la infrastructura de apa, canal si mediu, dar si cele efectuate in domeniile sanatatii sau culturii. 
''Este un demers absolut necesar, cu scopul obtinerii unor clarificari in sfera gestiunii investitiilor derulate de CJ Hunedoara de-a lungul ultimilor zece ani. Rezultatele inventarului ne vor permite sa stim exact ce avem acum in teren, de ce nu s-au finalizat anumite investitii si ce mai avem de facut in continuare', a declarat duminica vicepresedintele CJ Hunedoara Dorin Gligor, seful administratiei judetene. 
Inventarul va fi efectuat de trei comisii formate din experti ai CJ Hunedoara, acestia urmand ca, in perioada imediat urmatoare, sa verifice lucrarile din teren, dupa care vor compara datele culese cu cele existente in documentele institutiei. 
Dupa constatarea realitatilor din teren, comisia de inventar va intocmi o baza de date care va cuprinde, printre altele, elemente legate de data inceperii si finalizarii proiectului, stadiul de realizare a acestora, valoarea actualizata a investitiei, situatia decontarilor pe lucrari. De asemenea, se va preciza care sunt investitiile in curs de executie sistate, abandonate sau conservate. 
Toate datele vor fi facute publice, a precizat vicepresedintele CJ Hunedoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006347 (s)