News Flash:

Familia Coman: Copilul internat la Nisa, gasit cu ajutorul comunitatii, nu al autoritatilor

18 Iulie 2016
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
familie nisa 1
Familia cetatenilor romani disparuti la Nisa sustine ca mama si copilul internati la spital au fost gasiti cu ajutorul retelelor de socializare si al grupurilor, nicidecum al diplomatilor romani din Franta, care ar fi asteptat informatii de la comunitate.
Numerosi romani care locuiesc in Franta s-au mobilizat pentru gasirea familiei disparute dupa atentatul de la Nisa, mama si copilul fiind gasiti in spitale, in timp ce tatal, Cristian Coman, este inca dat disparut, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pe paginile create pe Facebook pentru gasirea celor disparuti dupa atentatul de la Nisa au fost postate si mai multe fotografii cu cei trei membri ai familiei Coman, Adriana (28 de ani) si Cristian (34 de ani), precum si al baietelului lor de opt ani.
Din informatiile postate pe retelele de socializare, cei trei au locuit o vreme in Timisoara, insa erau stabiliti in Austria si au decis sa isi petreaca vacanta la Nisa.
Dupa aproximativ o zi de cautari, baietelul a fost gasit intr-un spital pediatric din Franta, iar mama acestuia a fost gasita, de asemenea, intr-un spital din Nisa. Conform medicilor, citati de rudele familiei, starea baietelului este "pozitiva”, iar mama acestuia este in stare grava, dar stabila. Cristian Coman este in continuare de negasit.
Bunica baietelului, Dana Simona Mardale a plecat spre Nisa pentru a ajuta familia si cautarea lui Cristian Coman.

coman adriana cristian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006792 (s)