News Flash:

Doar cu o lingurita din acest ingredient scapi de grasimea nedorita

12 Aprilie 2016
25963 Vizualizari | 0 Comentarii
chimen
Acest condiment cu adevarat uimitor si usor accesibil este un adevarat festin pentru organism. Acesta va topi literalmente grasimile acumulate in organism de-a lungul iernii care a trecut. Este vorba despre chimen, un ingredient cu extrem de multe beneficii asupra organismului, ce va conduce la intarireasistemul imunitar si la pierderea in greutate
Potrivit unui studiu, persoanele consumatoare de chimen pot pierde aproximativ 2 kilograme din greutate pe saptamana, fara sa se infometeze, si fara vreunregim alimentar special. 

Puteti adauga intotdeauna un pic de chimen in mancarurile pe care le gatiti sau puteti face un amestec de condimente pe care sa le stocati intr-un borcan de sticla astfel: 

Amestecul ar trebui sa includa 1 lingurita de piper negru macinat, 1 lingurita de praf de usturoi (usturoi pulbere), 1 lingurita de chimen, ½ de lingurita de sare de Himalaya si ¼ de lingurita de turmeric. 
Adaugand din aceasta combinatie la fiecare fel de mancare, cu siguranta veti ajuta organismul in arderea grasimilor. 

Amestecati 1 lingurita de chimen cu 150 ml iaurt si manancati-l dimineata dupa micul dejun. 

Trucurile de mai sus nu se fac pe o anumita perioada, intrucat aceste obiceiuri ar trebui sa devina un stil de viata de acum inainte. 


condiment organism grasimile beneficii sistemul imunitar chimen regim
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005038 (s)