News Flash:

Detoxifiere de primavara in 72 de ore

15 Aprilie 2018
933 Vizualizari | 0 Comentarii
detox

Detoxifierea este recomandata pe timpul primaverii. Atentie! Aceasta curatare a organismului are cateva contraindicatii de care trebuie sa tineti seama înainte de a lua decizia sa o urmati. Cei reusesc, timp de trei zile, sa consume exclusiv sucuri naturale, au o multime de beneficii. 

Corpul nostru interactioneaza, în fiecare zi, cu peste 80.000 de chimicale toxice. Din aceasta cauza, starile de oboseala se instaleaza cu rapiditate, iar imunitatea noastra are de suferit. Chiar daca organismul nostru ne ajuta destul de mult sa eliminam toxinele, prin colon, piele, rinichi, plamani sau sistemul limfatic, atunci cand solicitarile devin intense, organele sunt supuse presiunii, iar un ajutor extern nu strica.

Detoxifiere de trei zile, cu patru tipuri de suc
Acest program, pe care urmeaza sa-l propunem, se adreseaza începatorilor. Cei care îsi doresc sa evolueze si sa comunice mai bine cu propriul organism. În timpul programului nu se poate consuma niciun fel de aliment, înafara de sucuri, care sunt suficient de echilibrate din punct de vedere al vitaminelor, astfel încat sa poata suplini cu succes lipsa celorlalte alimente.

Iata cele 4 sucuri propuse, dar si un mic bonus:
Apa ALCALINa - bicarbonat de sodiu, ghimbir, lamaie, tinctura de muguri de magnolia 
Suc JOY - ananas, portocala, mar, scortisoara. Da energie si confera echilibru emotional. 
Suc VERDE VIU - mar, seminte de in, spirulina, polen - detoxifiant celular, regleaza glicemia, este bogat în Omega 3.
Ceai DIGESTIV - fenicul, lemn dulce, brusture, coada calului, giardinophyt (tinctura pentru paraziti interni). Are efect digestiv, purgativ si diuretic.
Suc ANTIOX - catina, coacaze, afine, MSM, miere. Este un puternic antioxidant, bogat în vitamina C si flavonoide si ofera energie mentala.
 

Apa alcalina si beneficiile bicarbonatului
În cazul apei alcaline, ingredientul care ar putea atrage atentia este bicarbonatul de sodiu. Putini sunt cei care stiu beneficiile multiple pe care le are acest ingredient în corp. Printre altele: te scapa de arsurile stomacale, albeste dintii si curata pielea si parul.
● Bicarbonatul absoarbe excesul de sebum si curata parul la fel de bine ca un sampon. Este la fel de eficient si în cazul pielii, asa ca îl poti folosi si pe post de gomaj. Amesteca putina apa cu putin bicarbonat si întinde-ti pasta obtinuta pe fata sau pe corp. Dupa un minut poti sa te clatesti si sa te minunezi.

Ceaiul digestiv si plantele cele mai bune
Specalistii recomanda dupa fiecare masa sa consumati o cana cu ceai cald fara zahar pentru a va ajuta digestia.
● Ceaiul verde deoarece favorizeaza tranzitul intestinal si în plus consumat cu regularitate ajuta si în curele de slabire. Infuzia din chimen amelioreaza senzatiile de arsura la stomac. Se preparara destul de usor: peste o lingurita si jumatate de chimen se toarna o cana de apa calda.
● Ceaiul din ghimbir previne balonarea si flatulenta. Are si rol anti-vomitiv.
● O cana de ceai de musetel calda lupta împotriva arsurilor stomacale, balonarii si durerilor de stomac.


detoxifierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004751 (s)