News Flash:

Corpul de control al ministrului Sanatatii se afla la Spitalul Sfantul Pantelimon

6 Iunie 2016
941 Vizualizari | 0 Comentarii
spital pantelimon
Corpul de control al ministrului Sanatatii se afla luni la Spitalul Sfantul Pantelimon, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Fiorela Mitoiu.
"Corpul de control al ministrului Sanatatii este in cadrul spitalului in momentul de fata. Au cerut toate documentele de care au nevoie, au demarat ancheta. Ancheta este in curs. Se merge in paralel cu ancheta interna, iar rezultatele le vom face cunoscute. Ancheta interna nu este finalizata si, in momentul in care vom avea niste rezultate finale, acelea vor fi concluziile pe care le vom face cunoscute", a spus Mitoiu.
Ea a afirmat ca intotdeauna a existat acces la medicamentele necesare pe sectii.
"Dulapul cu medicamente despre care s-a vorbit este descuiat. Totdeauna a existat acces la medicamentele necesare pe sectii. A existat un dulap mare care cuprindea gestiunea totala, care cuprindea toate medicamentele, toate medicamentele necesare pe ATI si un dulap mai mic care cuprindea un stoc mai mic din aceleasi medicamente. Acel dulap mare era incuiat, cheia se gasea la asistenta sefa si in momentul in care medicamentele din dulapul mic erau consumate, aceasta refacea stocul. Stocul asigura un necesar pentru un interval mai scurt de timp, de exemplu pentru week-end sau de pe o zi pe cealalta. (...) In momentul acesta, nu mai exista decat un singur dulap care cuprinde toate medicamentele. Pana in momentul de fata, stocul a fost suficient. In acest program pe ATI sunt inclusi pacientii critici", a explicat Mitoiu.
Potrivit acesteia, fostul sef al sectiei ATI Laura Constantinescu este suspendata din functie, insa, nu si din calitatea de medic.
"Doamna doctor Laura Constantinescu a fost suspendata din functia de medic sef al sectiei ATI, nu din calitatea de medic. Sef de sectie acum este domnul doctor Seri Ionel", a spus Fiorela Mitoiu.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005226 (s)