News Flash:

Ce se intampla daca pui un obiect din argint in apa, apoi consumi lichidul

21 Aprilie 2018
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

Este indicat sa bem apa dimineata, pe stomacul gol. Insa, pentru ca acest ritual zilnic sa aiba efect, ai putea incerca sa pui in apa un obiect de argint. Rezultatele sunt uimitoare si te vor scapa de numeroase prbleme de sanatate. Iata despre ce este vorba.

Ce se intampla daca pui in apa un obiect din argint
Este bine ca apa pe care o vei bea dimineata sa fie pregatita de seara. Tot ce trebuie sa faci este sa pui seara intr-o sticla ori intr-un pahar mai mare, de o jumatate de litru, un obiect de argint. Poate fi un banut sau orice alt obiect, de dimensiuni mai mici. De asemenea, in apa se vor pune si frunze de busuioc. Dupa aceea, acopera recipientul in care ai pus apa, obiectul de argint si busuiocul si asteapta pana dimineata. Cand te trezesti, poti bea apa inainte de micul dejun. Insa, inainte de a o bea, strecoara apa. Bea apa treptat, cu inghitituri mici.
Argintul si busuiocul sunt cele care fac ca acest remediu sa functioneze. Asta pentru ca argintul are rolul de a purifica apa. Busuiocul are aceleasi proprietati.

Cu acest remediu poti trata mai multe afectiuni. Spre exemplu, te scapa de diabet in numai 30 de zile. De asemenea, constipatia nu va mai fi o problema dupa 10 zile. Ulcerul si hipertensiunea arteriala dispar dupa 30 de zile. Tot dupa atatea zile si rinichii tai vor fi curatati. Mai mult decat atat, persoanele care sufera de migrene vor observa o imbunatatire dupa doar 2 zile.
Trucul te ajuta sa scapi si de kilogramele in plus. Insa, este bine sa consumi aceasta apa o perioada mai lunga de timp. Astfel, dupa 2 sau 3 luni vei observa ca ai inceput sa slabesti.
Tot ce trebuie sa stii inainte de a bea aceasta apa este ca in prima parte a zilei te vei confunta cu urinari frecvente. Acesta este un semn ca remediul functioneaza.
 


stomacul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005213 (s)