News Flash:

Anchete in Timis dupa ce o femeie a sesizat ca fiul ei minor are o relatie cu profesoara de limba romana

5 Mai 2018
984 Vizualizari | 0 Comentarii
Inspectoratul Scolar Timis

Două anchete au fost deschise de poliţiştii din judeţul Timiş şi de către Inspectoratul Şcolar Timiş după ce o mamă a depus plângeri împotriva profesoarei de limba română a fiului său, despre care spune că are o relaţie amoroasă cu adolescentul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că mama unui elev de 16 ani, înscris la Liceul din oraşul Făget, a venit, joi, la sediul Inspectoratului Şcolar Timiş pentru a reclama faptul că profesoara de limba română a fiului său, în vârstă de 36 de ani, ar avea de câteva luni o relaţie amoroasă cu acesta.

“Mama elevului a fost la Inspectoratul Şcolar Timiş ieri (n.r. joi), a purtat o discuţie cu mine, a lăsat o petiţie, o sesizare şi a adus, pe lângă petiţie şi sesizare, câteva extrase din mai multe mesaje care par să fie de pe un canal de comunicare Whatsapp între o persoană de sex feminin şi o persoană de sex masculin. Noi, din mesajele pozate, nu ne putem da seama cu certitudine că este vorba de un cadru didactic. Într-adevăr, este acuzată o profesoară titulară de limba şi literatura română că ar fi întreţinut relaţii cu fiul dumneai, nu a spus relaţii sexuale, ci că ar fi avut o relaţie nu neapărat intimă, ci pur şi simplu sufletească, o relaţie între un cadru didactic şi un elev minor”, a afirmat Aura Danielescu.

Inspectoratul Şcolar Timiş a sesizat unitatea de învăţământ la care predă profesoara, solicitând să se constituie de urgenţă o comisie de cercetare disciplinară prealabilă care să cerceteze faptele prezentate de mama adolescentului.

“Dacă se dovedeşte în urma cercetării că într-adevăr cadrul didactic se face vinovat de un astfel de comportament, în urma raportului întocmit de comisia de cercetare discipinară prealabilă, Consiliul de Adminitraţie al unităţii de învăţământ va aplica măsuri în consecinţă, în funcţie de gravitatea faptei”, a afirmat Aura Danielescu.

Vineri, mama elevului de 16 ani a depus o plângere şi la Poliţia oraşului Făget împotriva profesoarei.

“A fost înregistrată o plângere la Poliţia oraşului Făget şi se efectuează verificări”, au arătat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Profesoara acuzată are 36 de ani şi este căsătorită.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007442 (s)