News Flash:

Cele mai manipulatoare femei in functie de zodie

27 Martie 2016
1529 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Cand toate lucrurile rele par ca se intampla numai si numai noua, avem tendinta sa ne “guduram” pe langa cei din jurul nostru pentru un strop de liniste, fericire si pace. Ce se intampla insa cand toate acestea sunt duse la extrem? Ei bine, haideti sa vedem impreuna care sunt cele mai manipulatoare femei ale zodiacului si cum “actioneaza” acestea.
Taur
Femeia Taur este foarte bine pusa la punct, are toate lectiile invatate si-si cunoaste foarte bine interlocutorul inainte de a-l avea in fata. Pune mare accent pe armele sale de seductie, e capabila si sigura pe ea, asa ca e aproape imposibil sa-i rezisti mai ales cand iti cere in mod suav cate un capriciu, o placere. Pune mare accent pe senzualitate, feminitate si va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si duce la bun sfarsit planurile.
Gemeni
Femeia Gemeni este o petrecareata, o fire energica ce-i place sa faca cuceriri peste tot pe unde merge. Nu se va multumi in veci doar cu un singur barbat si cu ce poate acesta sa-i ofere. Adora luxul si bunastarea asa ca intotdeauna isi va cauta variante si alternative. Va obtine intotdeauna ceea ce-si doreste si va apela la compromisuri, la sexualitate daca este nevoie doar pentru a iesi asa cum isi doreste. Barbatii naivi si care se indragostesc repede sunt “prada” ei favorita.
Fecioara
Femeia Fecioara este extraordinar de ordonata, linistita, calma si organizata in toate. Cand vine vorba de partener este extrem de selectiva si mereu te va face sa te simti inferior ei doar pentru ca te-a ales pe tine si nu pe altul. Te va manipula sa faci tot ceea ce isi doreste deoarece de fiecare data se va da pe sine drept exemplu si se va juca putin cu psihicul tau. Iti va impune noi norme despre ceea ce este bine, corect si ce trebuie sa faci de acum incolo pentru a nu o supara.
Scorpion
Femeia Scorpion este inteligenta si intotdeauna stie ce vrea. Va secera pe toti in calea ei si va calca peste, daca este nevoie doar pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Este extrem de senzuala si atrage barbatii nesiguri pe sine ce cauta o bara de sustinere in ea si care fac tot pentru a-i intra in gratii si pentu a castiga putin din stima si aprecierea sa. Fara sa-ti dai seama, vei face fel de fel de lucruri, compromisuri, doar pentru placerea ei proprie.
Capricorn
Femeia Capricorn are cea mai mare incredere in fortele sale proprii- este cea mai masculina femeie a zodiacului- lucru ce poate fi extrem de atragator si sarmant pentru unii barbati. Sunt cuceritoare, dure si reci, dar in acelasi timp, atunci cand simte ca are nevoie de ceva din partea ta, ca doreste sa obtina anumite lucruri, fapte, va apela la coarda ei sensibila si romantica pentru a te cuceri de-a binelea si fara sa contientizezi macar, ii vei cadea in plasa.

taur gemeni fecioara scorpion capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004926 (s)