News Flash:

Cele mai bune lotiuni pentru obraji sanatosi

22 Octombrie 2016
985 Vizualizari | 0 Comentarii
ten femeie
Folosite frecvent in cosmetica, fructele isi arata rapid valentele. Iata si cateva exemple de fructe ce va pot catifela obrazul.
Boabele de struguri sunt un excelent tonic pentru ten. Zdrobiti cateva boabe de struguri, aplicati-le pe fata si dupa 20 de minute clatiti obrazul. – Sucul de pepene galben are efect hidratant si calmant, fiind recomandat pentru tonificarea si redarea elasticitatii pielii. Tenul ofilit sau iritat se maseaza usor cu suc proaspat de pepene sau se aplica pe fata felii subtiri de pepene, care se tin timp de 20 de minute.
Ciresele zdrobite si aplicate in strat gros pe fata revigoreaza, vitaminizeaza, diminueaza pistruii si combat petele de batranete.
O lotiune tonica se face amestecand un mar ras fin cu o ceasca de otet, una cu apa si cateva picaturi de ulei de lavanda. Se aplica lotiunea pe fata demachiata, in fiecare seara. Dupa zece minute se clateste obrazul cu multa apa.
Si o masca din prune zdrobite este excelenta pentru refacerea pielii si estomparea ridurilor. Se zdrobesc cateva prune, se intind pe fata si se lasa sa actioneze 20 de minute. Apoi se curata fata, intai cu lapte cald, dupa care se clateste cu apa rece.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004612 (s)