News Flash:

Cel mai puternic antibiotic natural care ucide orice infectie

9 Ianuarie 2016
4875 Vizualizari | 1 Comentarii
antibio
Acest tonic pe baza de plante este de fapt un antibiotic care ucide toate bacteriile, are o formula antivirala si antifungica puternica, creste circulatia sangelui si a fluxului limfatic, in toate partile corpului.

Amestecul a vindecat multi oameni de boli virale, bacteriene, parazitare si fungice, a vindecat chiar si ciuma. Puterea sa ar trebui sa nu mai fie de acum inainte subestimata. Poate vindeca marea majoritate a afectiunilor cronice. Incurajeaza circulatia sangelui si purifica sangele. Aceasta formula a ajutat milioane de oameni de-a lungul secolelor pentru a lupta cu cele mai mortale boli. Combinatia este eficienta in tratamentul tuturor bolilor, intareste cu succes sistemul imunitar, actioneaza ca un antiviral, antibacterian, antifungic si ca un medicament antiparazitar. Ajuta la vindecarea celor mai severe infectii. 
Ar fi mai bine sa purtati manusi in timpul pregatirii, in special atunci cand trebuie sa manipulati ardeiul iute, deoarece nu este placut sa va alegeti cu furnicaturi pe maini! Fiti atenti, mirosul este foarte puternic si poate stimula sinusurile instantaneu! 

Aveti nevoie de: 700 ml otet din cidru de mere (folositi intotdeauna organic), ¼ cana de usturoi tocat foarte marunt, ¼ cana de ceapa tocata marunt, 2-3 ardei proaspeti si extrem de iuti tocati foarte marunt, ¼ cana de ghimbir dat pe razatoare (marime cat mai mica), 2 linguri de hrean ras, 2 linguri de pulbere de turmeric sau 2 bucati de radacina de curcuma rasa.

Asadar, se combina toate ingredientele intr-un castron, cu exceptia otetului. Se transfera amestecul apoi intr-un borcan. Se toarna peste ingrediente otetul, se inchide borcanul si se agita bine. Pastrati borcanul intr-un loc racoros si uscat timp de 2 saptamani. A se agita bine de mai multe ori pe zi. Dupa 14 zile strecoara lichidul cu ajutorul unui tifon, pentru a se separa aproape tot lichidul. Trebuie sa fie cat mai uscate. 

Nu aveti nevoie sa-l pastrati in frigider. Acesta cu siguranta nu se va altera. Puteti de asemenea, sa-l utilizati in bucatarie – amestecandu-l cu putin ulei pentru a-l folosi la diverse salate sau mancaruri. Gustul este foarte intens si puternic. Mananca o felie de portocala sau lamaie dupa ce consumi acest tonic pentru a usura senzatia de arsura. Nu il diluati cu apa, deoarece efectul se va reduce. 

Consumati 1 lingura in fiecare zi pentru a va intari sistemul imunitar si pentru a lupta cu raceala. Mariti cantitatea in fiecare zi, pana cand ajungeti la o doza de aproximativ 1 pahar mic pe zi (de marimea unui pahar de lichior). Daca va luptati cu boli mai grave sau cu infectii severe, luati o lingura de tonic de 5-6 ori pe zi. Poate fi consumat si de femeile insarcinate cat si de copii (folositi doze cat mai mici), deoarece ingredientele folosite sunt naturale si nu contin toxine. (sursa:secretele.com, Cristian Iacov)

tonic plante antibiotic formula antivirala antifungica boli virale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005100 (s)