News Flash:

Cei doi pacienti care au coronavirus, internati la Timisoara, sunt in stare buna

4 Martie 2020
588 Vizualizari | 0 Comentarii

Cei doi pacienti care au coronavirus si sunt internati la Timisoara au o stare generala buna, conform reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica. Au fost recoltate probe de la 19 persoane care au intrat in contact cu cei doi pacienti internati la Timisoara, care au iesit pozitiv la testul de coronavirus.

Conform reprezentantilor DSP (Directia de Sanatate Publica), cei doi pacienti internati la Timisoara, femeia de 38 de ani si barbatul de 47 de ani (care a calatorit cu femeia in avion) sunt in stare generala buna si nu au simptome de boala.

„Cei doi pacienti depistati pozitiv cu noul coronavirus COVID-19 si internati la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumofiziologie <<Dr.Victor Babes>> Timisoara sunt cu stare generala buna, asimptomatici”, transmite Cornelia Bubatu, purtatorul de cuvant al DSP Timis.

Miercuri, 4 martie, se vor lucra 19 probe recoltate de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica de la contactii celor doi pacienti: 14 probe pentru contactii pacientei si cinci probe pentru contactii pacientului.

De asemenea, tot miercuri, personalul de specialitate al Directiei de Sanatate Publica a Judetului Timis va recolta probe pentru persoanele apropiate ale pacientei depistata pozitiv, aflati in a 13-a zi de la ultima data cand au intrat in contact cu aceasta.

In Timis sunt 516 persoane izolate la domiciliu si monitorizate de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Timis. Nu sunt persoane care sa necesite carantina.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)