News Flash:

Cea mai plauzibila teorie despre disparitia zborului MH370. CE S-A INTAMPLAT IN REALITATE cu avionul

19 Martie 2014
1001 Vizualizari | 0 Comentarii
Business Insider publică un material intitulat ''Cea mai plauzibilă teorie pentru avionul dispărut'', în care citează opinia fostului pilot Chris Goodfellow despre misterul MH370. Business Insider publică un material intitulat ''Cea mai plauzibilă teorie pentru avionul dispărut'', în care citează opinia fostului pilot Chris Goodfellow despre misterul MH370.

Acesta a scris pe Google Plus că, în opinia sa, puţin înainte ca avionul să dispară de pe radar, un cauciuc din trenul de aterizare a luat foc, fapt ce a făcut cabina să se umple de fum.

Alertaţi, piloţii au întors avionul către cel mai apropiat aeroport unde puteau ateriza, numit Pulau Langkawi. Asta explică devierea de la traseul original. Apoi, piloţii au încercat să găsească sursa incendiului, motiv pentru care au închis majoritatea sistemelor de transmisie.

Motivul pentru care piloţii nu au contactat solul este că, în cazul unei probleme, nu comunicarea cu turnurile de control este prioritatea, ci rezolvarea problemei şi menţinerea avionului pe traseu.

Astfel, până să ajungă să comunice cu solul, piloţii cel mai probabil au leşinat sau au murit, susţine Goodfellow.

Apoi, avionul şi-a continuat zborul pe pilot automat, a trecut pe deasupra aeroportului Pulau Langkawi, deoarece nu avea cine să îl aterizeze, a zburat până s-a terminat combustibilul şi a plonjat în Oceanul Indian.

Business Insider scrie că aceasta este cea mai bună teorie deoarece este cea mai simplă şi se potriveşte cu toate detaliile cunoscute despre MH370. Gandul.info


business insider mh370
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0902 (s) | 24 queries | Mysql time :0.034868 (s)