News Flash:

Ce trupe vor concerta in centrul Timisoarei in noaptea de Revelion

16 Decembrie 2015
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
concert revelion
Doar trei formatii urca pe scena in noaptea dintre ani, dintre care doua din Timisoara: Lambrino, Phaser si Cargo.
Potrivit reprezentantilor primariei, artistul Lambrino a colaborat cu Simona Nae si a mai cantat alaturi de Hara si Talisman. El va da tonul distractiei la ora 21. Se prezinta drept un artist de pop, dance si house.
„Cu un show complex, modern si dedicat tinerilor, Lambrino prezinta un playlist alcatuit din piese proprii si piese prelucrate dupa hituri de top”, transmite Directia de Comunicare a municipalitatii.
Trupa Phaser a mai participat la evenimentele organizate de primarie, de mai multe ori anul acesta. A fost chiar si in semifinala nationala Eurovision 2013, cu primul single oficial: „Pour toi et pour moi”. Phaser urca pe scena la ora 22, scrie tion.ro.
„De-a lungul timpului, trupa Cargo, infiintata in anul 1985 a trecut prin diverse transformari, fara a renunta la principiile sale, prezentandu-ne un rock curat, profesionist, pastrandu-si publicul fidel, cucerind noi si noi fani, incantandu-ne cu hiturile lor si oferindu-ne mereu concerte remarcabile. Presedintele Klaus Iohannis a decorat, pe 1 decembrie, trupa Cargo cu Ordinul «Meritul Cultural» in grad de Cavaler, categoria B «Muzica», «cu prilejul aniversarii a 30 de ani de existenta a formatiei Cargo, pentru contributia deosebita la promovarea muzicii rock in Romania si imbogatirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabile interpretari muzicale»”, mai spun cei din Directia de Comunicare a primariei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005454 (s)