News Flash:

Ce trebuie sa faci daca ai hipertensiune arteriala

2 Iunie 2015
1898 Vizualizari | 0 Comentarii
hipertensiune
Atunci cand oamenii au hipertensiune arteriala, doctorii nu ii lasa sa se trateze singuri. Totusi, exista o cale simpla de a evita aceasta afectiune.

Conform cercetatorilor de la universitatea americana Tufts, cei care isi masoara constant tensiunea arteriala pot sa o reduca mai eficient atunci cand ea este prea mare, scrie ziare.com, care citeaza Men's Health.

Totusi, specialistii spun ca monitorizarea atenta trebuie facuta in colaborare cu un doctor. Ei au studiat 50 de cazuri in care pacientii si-au masurat singuri tensiunea. Concluzia specialistilor a fost ca cele mai bune rezultate au fot obtinute cand pacientul si doctorul au colaborat.

Colaborarea dintre cei doi duce la crearea unuitratament personalizat care poate da rezultate foarte bune. Medicul ii poate spune pacientului cat de frecvent sa isi masoare tensiunea arteriala, ce aparat sa foloseasca si cum sa tina evidenta rezultatelor. In plus, pacientii isi pot controla alimentatia mai bine si pot incepe astfel sa faca mai mult sport. 

hipertensiune arteriala afectiune tensiunea arteriala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005849 (s)