News Flash:

Ce suma trebuie sa-i plateasca Sorin Rosca Stanescu lui Traian Basescu, ca daune morale

5 Martie 2015
1520 Vizualizari | 1 Comentarii
Sorin Rosca Stanescu a fost obligat de instanta sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 de lei in procesul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pe fostul senator PNL, care spusese ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana
Decizia Judecatoriei Sectorului 2 nu este definitiva, putand fi contestata cu apel.
"Admite, in parte, cererea formulata de reclamantul Basescu Traian in contradictoriu cu paratul Rosca-Stanescu Sorin Stefan. Obliga paratul sa achite reclamantului suma de 100 lei, cu titlu de despagubiri civile simbolice pentru repararea prejudiciului moral cauzat reclamantului. Cu drept de apel, in termen de 30 zile de la comunicare", a stabilit, miercuri, Judecatoria Sectorului 2.
In prezent, Sorin Rosca Stanescu se afla in penitenciar, unde executa pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare cu executare, primita in octombrie 2014, in dosarul cunoscut sub numele de "Rompetrol".
In noiembrie 2013, Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce fostul senator PNL a spus despre fostul presedinte ca ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008045 (s)