News Flash:

Ce spune urechea despre sexul unei femei

9 Octombrie 2015
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
sexx ureche

Barbatii sunt mereu interesati de cum arata vaginul unei femei frumoase care tocmai trece pe langa ei. Cea mai bine cunoscuta teorie sustine ca vaginul si buzele seamana. Dar astfel de teorii nu sunt decat mituri urbane care nu traiesc foarte mult. Sexologul Edwin Dregg a ales o abordare mai sistematica. El a respins teoria buzelor si a ales urechea ca model pentru sexul femeilor.

"Toate teoriile despre femeile care isi coloreaza buzele rosii pentru a semana cu vaginul sunt tampenii. Urechea ne spune povestea adevarata", spune Edwin. "In cazul celor mai multe femei, cu exceptia situatiei in care sunt gimnaste si au uitat sa poarte lenjerie intima, barbatii nu au cum sa ghiceasca cum arata sexul unei femei".

Ce spune urechea despre sexul femeii
Teoria lui se bazeaza pe ani de cercetare si a fost explicata si in cartea Twat Spotting. "Nu doar ca putem determina cum arata vaginul prin observarea urechilor, dar putem sa ne facem o idee si asupra atitudinii acelei femei legata de sex", sustine Edwin. "De exemplu, femeile care poarta cercei mari rosii si isi arata urechile sunt mandre de sexualitatea lor, sunt active si asa mai departe... Femeile care isi ascund in mod constant urechile sub par sunt nervoase si putin timide cand vine vorba de a face dragoste". 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004854 (s)