News Flash:

Ce scrie presa straina despre dosarul in care este implicat cumnatul premierului Victor Ponta

19 Februarie 2015
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai multe publicatii straine au relatat despre dosarul in care este implicat cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu.
”Procurorii romani il investigheaza pe cumnatul premierului” este titlul materialului Reuters despre dosarul in care este implicat Iulian Hertanu.
”Procurorii anticoruptie romani au inceput o investigatie impotriva cumnatului premierului Victor Ponta, ca parte a unui caz mai amplu de fraudare de fonduri europene. Iulian Hertanu a fost acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si fraudare a fondurilor europene intr-un proiect de dezvoltare in judetul Prahova.
Acesta este al doilea caz in care este implicata familia premierului. Anul trecut, procurorii au inceput o investigatie intr-o presupusa schema cu restituiri de proprietati in care este implicat socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu, o figura puternica in PSD si senator din 2004.”, scrie Reuters.
Romania a aderat la Uniunea Europeana in 2007 dar ramane unul dintre cele mai corupte state ale aliantei, conform Transparency International, sistemul sau judiciar fiind atent monitorizat, adauga agentia.
Novinite.com scrie ca ”o ruda a premierului roman a fost retinuta pentru fraudare de fonduri europene”. Conform site-ului, cumnatul premierului si doi oameni de afaceri au fost retinuti pentru suspiciuni de frauda cu prejudiciu de 7 milioane de lei din fonduri europene. Site-ul mentioneaza ca in dosar sunt cercetati si deputatul Sebastian Ghita, presedintele CJ Prahova Mircea Cosma si deputatul Vlad Cosma.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004222 (s)