News Flash:

Ce-or fi prizat? Patru liceeni din Timisoara au ajuns la spital dupa ce au fumat ceva suspect la scoala. ISJ Timis a declansat o ancheta

14 Octombrie 2015
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
fumat la scoala
Nefericitul incident a avut loc la Liceul Emanuil Ungureanu din Timisoara. Patru elevi au fumat ceva suspect la scoala si au ajuns la spital. Doi sunt de la liceu si doi de la profesionala, toti de clasa a 9-a. Marti, de dimineata, elevii au acuzat stari de ameteala si cei de la liceu au chemat salvarea. Echipajul de pe ambulanta a transportat elevii la Spitalul de Copii Louis Turcanu, iar acum tinerii se afla in afara oricarui pericol. Acum, reprezentantii scolii si ai Inspectoratului Scolar Timis incearca sa afle cauza pentru care li s-a facut rau copiilor, scrie tion.ro.
„Din primele cercetari rezulta ca acesti copii au fumat, apoi li s-a facut rau. Ce au fumat ei o sa vedem, se fac cercetari, au fost chemati parintii. Salvarea i-a dus la spital, sunt sub supraveghere si in afara oricarui pericol. Sunt doi copii de la profesionala si doi copii de la liceu, sunt de clasa a IX-a. Sunt si camere de supraveghere in acel loc. Se stie ca au fumat, ce… nu se stie. Asta este marea noastra intrebare. Vom avea raspunsul cat de curand”, spune inspectorul scolar general adjunct de Timis, Mihaela Petrov.
Copiii ar fi fumat langa liceu, dar sunt camere si in afara cladirii, iar inregistrarile vor fi consultate pentru a se afla cauza care a dus la acest incident.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005054 (s)