News Flash:

Ce bine e sa faci sex dimineata! Afla aici beneficiile

9 Decembrie 2015
1570 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex prezerv
Diminetile nu mai sunt la fel de distractive ca la început si acum totul pare ca se întampla într-o graba si agitatie care te trimit la birou gata stresata? Te întrebi cum se face ca serile sunt calde si linistite, iar diminetile fulgeratoare? Poate ca pana acum le-ai luat prea în serios si a venit timpul sa le reinventezi.


Fii iubita de dimineata!


Unde ai putea începe mai bine ziua decat în bratele iubitului? Dragostea matinala este unul din cele mai energizante moduri de a începe ziua, conform expertilor si mai ales a femeilor din toata lumea. Cuvantul expertilor vine sa întareasca experientele personale cu faptul ca o partida matinala de sex aduce un impuls de energie de trei ori mai mare decat în alte momente ale zilei.


Lasa dragostea sa pluteasca în aer!


Conform psihologilor, acele stari de bine oferite de sexul matinal raman alaturi de noi pe tot parcursul zilei, oferindu-ne sentimente de securitate emotionala. Mai mult, ne ajuta sa facem fata mai bine provocarilor de peste zi si sa trecem mai usor peste probleme.


Sex pentru sanatate!


Conform unui studiu realizat la Queen's University din Belfast s-a descoperit ca sexul matinal scade riscul accidentelor vasculare si îmbunatateste circulatia sangelui. Alt studiu asemanator spune ca partidele de sex din timpul diminetii reduc migrenele. De asemenea, este un ajutor pentru cei ce vor sa se pastreze în forma, întrucat corpul nostru arde mai multe calorii dimineata.


Sex pentru frumusete!


Iubeste-ti partenerul de la prima ora a diminetii si veti avea amandoi acea stralucire de fericire si bunastare cu care veti atrage toate privirile. Parul si chipul tau vor straluci din interior datorita unei cresteri în productia de estrogeni si alti hormoni ,,de înfrumusetare".


Atentie sporita!


Asta nu înseamna ca vei fi într-o continua stare de alerta, ci dimpotriva. Vei fi mai relaxata, vei avea o stare de spirit mai buna si îti va fi mai usor sa te concentrezi. Asta se întampla pentru ca, dupa un somn odihnitor de noapte, o partida de sex dimineata este exact ce trebuie pentru ca sinapsele tale sa se trezeasca si sa fie gata de actiune.


Un zambet larg la birou


Un contact sexual matinal cu partenerul tau va porni motoarele starii de bine si îti vor pune pe fata un zambet larg si sincer care te va tine toata ziua si te va ajuta sa treci mai usor peste problemele cotidiene.


Reteta fericirii matinale


Se stie ca sexul matinal prezinta unele aspecte mai putin... spontane. Motiv pentru care ar fi ideal sa te pregatesti de cu seara, sa-ti pregatesti langa pat niste bomboane mentolate, sa te asiguri ca nu esti nevoita sa mergi la toaleta cand lucrurile încep deja sa se încinga.



Nu uita de timp!


Este foarte important sa va treziti mai devreme, ca sa fiti siguri ca totul va merge bine si nu va veti da seama ca e foarte tarziu si sa va stresati din cauza asta.

 


atentie sporita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005300 (s)