News Flash:

Ce a discutat Nicolae Robu cu presedintele Traian Basescu, la Primarie

12 Mai 2014
853 Vizualizari | 0 Comentarii

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, s-a intalnit ieri la pranz, cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, Liderul liberalilor din Timis, Nicolae Robu, spune ca nu a discutat politica cu Basescu, un fan al PMP-ului, provenit din PDL.

Chiar daca Robu a postat pe facebook un apel la coagularea fortelor de dreapta. „Nu am discutat despre acel mesaj, nu a avut absolut nici o legatura. Inainte de a sti ca voi avea o intrevedere cu domnul presedinte am lansat un asemenea mesaj. Mi s-a parut ca ar fi fost in fel si chip interpretata lansarea acestor idei dupa intalnirea cu presedintele. Eu am aflat ca ma intalnesc cu presedintele aseara, la ora 22, astazi la ora 9.30 a devenit o certiudine. Absolut nici o legatura nu are comunicarea acestor idei, care nu sunt de azi, de ieri, care au fost alimentate de fostii parteneri”, a spus Robu. 

„Nu puteam sa nu scot in evidenta ca Timisoara nu a primit nici un leu de la guvernele”

Primarul a vrbit deprre proiectele Timisoarei cu Basescu, cele care se afla in derulare, mai ales. „Domnul presedinte mi-a impartasit putin din experienta de primar general, inclusiv in privinta anumitor perturbari pe care le produci inevitabil atunci cand implementezi proiecte. I-am explicat ca simt pe pielea mea lucrul acesta, i-am spus ca in Timisoara sunt peste o suta de lucrari in desfasurare. Nu puteam sa nu scot in evidenta ca Timisoara nu a primit nici un leu de la guvernele Ponta pentru niciunul dintre proiectele sale, in afara de sumele care au facut obiectul acelei regularizari, compensari de arierate. Mi-a spus ca e foarte bine ca am avut curajul sa valorific oportunitatile de finatare europeana si sa implementez un numar asa de mare de proiecte”, a spus Robu. (Ziuadevest.ro)


a robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031404 (s)