News Flash:

Cazul EXPLOZIEI de la Calarasi: Proprietarul apartamentului in care s-a produs deflagratia a murit

3 Ianuarie 2014
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Avădanei, în vârstă de 61 de ani, proprietarul apartamentului în care s-a produs explozia din ziua de Crăciun, într-un bloc din Călăraşi, a murit joi seară la Spitalul de Arsuri din Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unităţii, Adrian Stănculea. Bărbatul era internat la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri din Capitală, la secţia de terapie intensivă, având arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului. Totodată, el era sedat şi respira ajutat de aparate.

Explozia din blocul A 38 de pe Calea Bucureşti din Călăraşi a avut loc pe 25 decembrie, la ora 17.44, soldându-se cu decesul unei femei în vârstă de 44 de ani, Gina Popescu, care lucra la Agenţia de Dezvoltare Regională.

Alte cinci persoane au fost rănite uşor în urma deflagraţiei, nefiind necesară spitalizarea acestora.

Prefectul George Iacob a declarat, pe 28 decembrie, pentru MEDIAFAX, că autorităţile locale aşteaptă permisiunea anchetatorilor pentru a începe reparaţiile la imobilul afectat de deflagraţie.

"Acum aşteptăm cercetarea cheie şi împreună cu autorităţile locale să vedem ce este de făcut, care sunt paşii pentru a degaja resturile de materiale de construcţii şi să se poată apuca de refacerea planşeului şi aşa mai departe, dar asta după ce ni se va permite de către organul de cercetare penală", a afirmat prefectul judeţului Călăraşi. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007691 (s)