News Flash:

Catalin Predoiu: "Ca ministru al Justitiei am fost mediator intre puterea executiva si puterea judecatoreasca"

19 Noiembrie 2013
1242 Vizualizari | 0 Comentarii

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu susține că în perioada în care a avut funcția de ministru al Justiției a fost un mediator între puterea judecătorească și puterea executivă și crede că principala calitate a unui viitor președinte de țară este medierea între instituțiile statului.

"Ca fost ministru al Justiției, timp de patru ani, am fost singurul membru al guvernului care făcea parte din ambele instituții — puterea executivă și puterea judecătorească, fiind membru al CSM. Această posibilitate mi-a oferit mie un atu principal în a fi un bun mediator pentru că unul dintre pilonii de bază ai președintelui României trebuie să fie asigurarea medierii și echilibrul între toate instituțiile statului. USL în prezent atacă din toate părțile puterea judecătorească provocând o tensionare și, de multe ori, o disfuncționalitate a acestui echilibru al statului de drept", a spus Cătălin Predoiu marți la Râmnicu Vâlcea, unde și-a prezentat proiectul cu care a intrat în cursa internă din PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale din 2014.

Cătălin Predoiu a mai vorbit și despre capacitatea președintelui de a iniția mai multe pacte în diferite domenii economii și sociale ale țării.

"Eu vreau un PDL puternic pentru că de el depinde victoria centrului-dreapta asupra stângii. Vreau un partid demn pentru că oamenii din PDL sunt demni. Vreau un PDL învingător pentru că de această victorie depinde binele României. Vom învinge prin oamenii noștri, prin inteligența și forța noastră, prin politicile noastre, prin știința de a lupta și de a fi câștigători", a spus Predoiu.

Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă se află marți la Râmnicu Vâlcea pentru a-și prezenta platformele în competiția internă din partid pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidențiale de anul viitor. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005364 (s)