News Flash:

Cata zeama de varza trebuie sa bei dupa o noapte de betie

24 Octombrie 2015
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
zeama varza
Bea zeama de varza dupa o noapte de betie. Are efect garantat

Ce efect are: Daca vrei sa „tai“senzatia de greata, cel mai bun leac la care poti apela este zeama de varza. Efectul ei este garantat intrucat are in continut bacterii care sunt produse in timpul procesului de fermentatie si care au rolul de a favoriza digestia. In plus, este imbogatita cu vitamina B12, ce are capacitatea de a stimula circulatia sangelui si astfel senzatia de somnolenta va disparea.  

Cum o folosesti. Pentru rezultate imediate este recomandat sa bei cate o cana de zeama de varza proaspata la fiecare 2-3 ore.

Iata si alte leacuri pentru mahmureala:
Ceaiul de musetel alunga durerile de cap

Ce efect are: Simti ca-ti explodeaza capul de durere si chiar si cea mai mica soapta o amplifica. Datorita esentelor aromate din compozitia sa, ceaiul de musetel are efect calmant, iar durerea va disparea ca si cum nu ar fi fost.

Cum il folosesti: Pune o lingurade flori uscate la oparit pentru 2-3 minute si bea ceaiul cat timp este cald.

Sucul de mandarine actioneaza rapid

Ce efect are: Pentru a reduce toate simptomele in timp record, poti apela cu incredere la sucul de mandarine. Este acru, deci va elimina senzatia de greata, iar fibrele din continutul lui vor stimula digestia.

Cum il folosesti: Un pahar de suc proaspat stors, inainte de micul dejun, va face minuni asupra organismului.

Sfatul specialistului: Violeta Botescu, medic specialist homeopatie si acupunctura

A preveni e mai bine decat a trata. Mesele trebuie sa fie luate in cantitati mici, fara a combina dulciurile cu grasimile. Fructele trebuie mancate separat, este bine sa eviti bauturile acidulate si cele dulci, iar alcoolul trebuie consumat in cantitati moderate. In caz ca apar simptome specifice mahmurelii ai nevoie de repaus al sistemului digestiv, iar revenirea la alimentatia normala se va face treptat, cu alimente usoare, precum supe, legume si carne slaba.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004830 (s)