News Flash:

Cata apa trebuie sa bei pe zi in functie de greutatea pe care o ai

7 August 2018
878 Vizualizari | 0 Comentarii
bea apa cu sare

Mama natura ne-a oferit un elixir natural, apa, care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea! Apa are puterea de a furniza in corpul nostru energie pentru intreaga zi, imbunatateste tenul si ajuta la pierderea in greutate! Cu toate acestea, multi oameni nu sunt constienti de puterile si importanta apei pentru intreaga sanatate.
In cazul in care ai grasime excesiva pe corp, apa stimuleaza sanatatea si te ajuta sa pierzi in greutate. Un studiu arata ca romanii nu consuma cantitatea de apa recomandata pe zi ceea ce duce la problemele de greutate pe care le au multi!

Apa te ajuta sa rezisti la efort:
Rezistenta la efort:apa regleaza temperatura corpului. Asta inseamna ca te vei simti mult mai energica atunci cand faci exercitii fizice. Apa, de asemenea, ajuta la dezvoltarea si mentinerea masei musculare. Ajuta digestia si previne constipatia: apa creste nivelul metabolismului, deoarece ajuta digestia. Fibrele si apa merg mana in mana, astfel incat miscarile intestinale sa aiba loc zi de zi. Mai putine crampe si entorse: hidratarea corecta te ajuta sa pastrezi articulatiilesi muschii hidratati, astfel incat vor fi sanse mai mici sa te alegi cu crampe si entorse.

Sanse mai mici de imbolnavire: hidratarea optima ajuta in lupta impotriva gripei si a altor boli, cum ar fi pietre la rinichi si atac de cord. Apa cu lamaie este utilizata pentru afectiuni cum ar fi bolile respiratorii, probleme intestinale, reumatism si artrita. Cu alte cuvinte, consumul de apa imbunatateste sistemul imunitar.
Aportul zilnic necesar de apa este de 40 ml/kilocorp/zi. De ex.: 55 kg x 40 ml = 2200 ml. Atentie, acest necesar se refera exclusiv la apa (sau ceaiuri neindulcite), nu la alte lichide (ciorbe, supe, lapte, sucuri etc.).
 

Galerie Foto

apa2
apa tenul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005610 (s)