News Flash:

Carlo Ancelotti, DEMIS de la Bayern dupa rusinea din Champions League cu PSG

29 Septembrie 2017
986 Vizualizari | 0 Comentarii
carlo ancelotti
Clubul german de fotbal a anunţat oficial joi, pe site-ul său oficial, demiterea antrenorului italian Carlo Ancelotti, venit la club în 2016, în urma înfrângerii suferite miercuri seară la Paris în Liga Campionilor în faţa lui Paris-Saint Germain (0-3). 

''În urma unei analize interne a înfrângerii cu 0-3 suferite în Liga Campionilor la Paris, FC Bayern l-a eliberat din funcţie pe antrenorul său principal Carlo Ancelotti'', precizează clubul. 

Adjunctul francez al lui Ancelotti, fostul jucător al clubului, Willy Sagnol, preia conducerea interimară a echipei. 

Cu câteva minute mai devreme anunţul demiterii lui Ancelotti fusese făcut şi de presa germană. 

După înfrângerea suferită la Paris, Karl-Heinze Rummenigge, preşedintele clubului bavarez, anunţa că ''vor trebui trase consecinţe''. ''Este important să inversăm cât mai rapid curba şi să ne prezentăm din nou ca Bayern Munchen'', a adăugat Rummenigge. 

Fragilizat după un debut de sezon mediocru al echipei sale, mai ales la nivelul jocului, tehnicianul italian nu a rezistat înfrângerii suferite în faţa PSG, aceasta fiindu-i fatală. 

Carlo Ancelotti i-a succedat lui Pep Guardiola în sezonul 2016-2017. Cu tehnicianul italian la conducere, Bayern a câştigat titlul, dar a eşuat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, fiind eliminat de viitoarea câştigătoare, Real Madrid (1-2, 2-4 după prelungiri). AGERPRES

carlo ancelotti paris-saint germain
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006516 (s)