News Flash:

Care sunt cele mai orgolioase zodii

31 Decembrie 2016
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Cele mai orgolioase zodii: Leul conduce clasamentul 

Leul este cel mai orgolios nativ al zodiacului, scrie aopsy.com, mandria lor fiind cea mai de pret si de nesacrificat valoare. Energici si foarte activi, nativii acestei zodii au nevoie de atentie permanenta din partea celor care ii inconjoara.  

Cele mai orgolioase zodii: Berbec

Nativul Berbec se numara si ei printre cele mai ogolioase semne zodiacale. Este prietenos si foarte sociabil, dar cei care indraznesc sa il dezamageasca vor gusta din „veninul” indiferentei, caci Berbecul nu este razbunator, insa nici nu iarta. Orice tel pe care si-l propune acest nativ se transforma rapid intr-o chestiune de onoare. 

Cele mai orgolioase zodii: Taur  

Incapatanarea nativului Taur se poate traduce usor prin orgoliu. Are nevoie sa stie ca este apreciat si prefera sa-si primeasca laudele bine cuvenite verbal si cat mai des cu putinta. Taurul „impunge” daca ii este ranita mandria si nu isi lasa „datoriile” neplatite.  

Cele mai orgolioase zodii: Scorpion 

Scorpionul nu este cel mai modest semn al zodiacului, iar daca pare ca nu stie sa accepte complimente, ar trebui sa stiti ca este doar un joc, caci este de fapt „calic” atunci cand vine vorba de laude. Asadar, daca gadili orgoliul imens al unui Scorpion si il faci sa se simta buricul pamantului, ai sanse sa obtii orice de la el. Pe de alta parte, daca ii este lezata mandria, devine nemilos.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006997 (s)