News Flash:

Care sunt cele mai mari greseli pe care le faci intr-o relatie, potrivit zodiei tale

30 Iulie 2018
915 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii

„Astrologia este despre constientizarea si cunoasterea de sine“, spune astrologul profesionist Robert Weinstein. „Fiecare semn are puncte forte si puncte slabe. Daca le cunoasteti, aceste informatii pot fi folosite pentru a ne ajuta sa anticipam si sa prevenim posibilele provocari care ne apar in cale. Lentilele astrologiei ne pot ajuta sa evitam anumite comportamente si tipare nesanatoase care ne saboteaza viata personala si sa contruim relatii de lunga durata care ne aduc implinire“, a adaugat Weinstein.   Prin urmare, afla care sunt cele mai mari probleme ale fiecarei zodii care pot distruge o relatie, pentru a sti ce trebuie sa eviti:

Berbec 

Ca Berbec, probabil ai nevoie de mult timp doar pentru tine pentru a te simti cel mai bine. Si e in regula. Dar tine cont de modul in care aceasta dorinta poate influenta relatia ta cu partenerul. Dupa cum spune astrologul Rachel Lang, Berbecul poate parea destul de egoist. Daca nu incerci sa echilibrezi acest lucru si sa ramai pe aceeasi pagina cu partenerul, problemele cu siguranta vor incepe sa apara.   

Care este cea mai mare calitate a ta in functie de zodie

Taur 

Daca esti Taur, probabil ca esti foarte constient de caracterul tau incapatanat, precum si de modul in care acesta ar putea influenta relatia de cuplu. „Incapatanarea lor este o binecuvantare si o provocare in acelasi timp“, spune Lang. „Ii face sa ramana devotati, chiar si in relatiile dificile. Cu toate acestea, ei nu prea fac schimbari si pot ramane blocati“. Daca te regasesti in aceasta descriere, nu-ti fie frica sa o lasi putin mai moale. „Taurul trebuie sa invete ca nu este atat de important sa ai intotdeauna dreptate si e bine sa iesi din rutina si sa imbratisezi schimbarea din cand in cand“, spune Weinstein.   

Gemeni 

Deoarece Gemenii se plictisesc cu usurinta, trebuie sa tii cont de anumite lucruri atunci cand decizi sa incepi o relatie. Dupa cum spune Lang, „Gemenii pot avea probleme de atasament deoarece traiesc pentru experiente noi si iubesc sa se conecteze cu oameni noi“. Desi este bine sa fii curios, aceasta trasatura are potentialul de a provoca probleme in relatiile pe termen lung“.   

Rac 

Dorinta cea mai mare in viata, ca Rac, este stabilitatea emotionala. Si din acest motiv, Lang spune ca s-ar putea surprinde „testand“ partenerii pentru capacitatea de atasament, ceea ce poate duce la probleme. Este, de asemenea, comun pentru Raci sa aiba probleme de comunicare. „Se pot ascunde sau distanta atunci cand apar conflicte“, spune Lang. „Daca partenerii nu prind ideea si ii intreaba ce este in neregula, Racii pot dezvolta resentimentele si pot continua sa se inchida in el“.   

Top 5 cei mai buni parinti din zodiac

Leu 

Ca Leu, esti un partener al naibii de loial. Aceasta este vestea buna pentru relatia ta. Dar asta poate insemna si sa te complaci prea mult intr-o relatie toxica. „Leii sunt exagerat de loiali. Cea mai mare problema a lor este ca nu stiu cand sa puna capat unei relatii care nu duce nicaieri. Se pot bloca si relatia pare mai mult o melodrama decat magie“, spune Lang.  

Fecioara 

Fecioarele sunt cunoscute pentru natura lor supraanalitica. Si in timp ce acest lucru ar putea fi util intr-un mediu de lucru, nu este intotdeauna cea mai romantica - sau sanatoasa - trasatura pentru relatii. „Cand intalnesc in cele din urma pe cineva care doreste sa le fie egal, se pot teme ca este prea frumos sa fie adevarat“, spune Lang. „Apoi, acestia reflecta asupra diferentelor minore de personalitate, facand din tantar armasar“.   

Balanta 

Ai tendinta de a le face pe plac celorlalti? Daca da, atunci te poti bucura de compania multor altor Balante. „Balantei ii place sa-i satisfaca pe altii, iar cea mai mare provocare este sa-si pastreze limitele in relatii si in afara lor“, spune Lang. „Balantele isi umplu calendarul cu activitati sociale, uneori tragandu-i dupa ele pe partenerii de viata“. Daca iti suna cunoscut, ai mai multa grija in aceasta privinta ca sa nu-ti afecteze relatia.   

Scorpion 

Scorpionii sunt recunoscuti pentru problemele de incredere, ceea ce poate duce la pastrarea secretelor si a informatiilor intr-o maniera nesanatoasa. Dar asta nu inseamna ca totul este pierdut. „Ca semne stabile, odata ce s-a instalat increderea, ei raman devotati“, spune Lang. „Cu toate acestea, ei nu vor uita niciun incident care le tradeaza acea incredere si se pot lega de greselile din trecut“. Atata timp cat sunteti amandoi dispusi sa faceti in asa fel incat sa va simtiti in siguranta, lucrurile ar trebui sa fie OK.   

Sagetator 

Ca Sagetator, esti definit de libertate. Si in timp ce acest lucru este minunat si sanatos in multe feluri, ai nevoie de un partener potrivit pentru a face lucrurile sa functioneze. „Daca Sagetatorul poate gasi un partener care apreciaza libertatea la fel de mult ca el si care intelege ca angajamentul poate aduce si libertate, sunt pe drumul bun catre o relatie fericita“, spune Weinstein.  

Capricorn 

Pentru tine, lipsa de incredere este cea care iti sta in cale. „Cea mai mare problema a Capricornului este frica: teama de a se deschide, a lasa o alta fiinta sa patrunda in interiorul lor si increderea ca totul va fi bine“, spune Weinstein. Alte probleme pe termen lung ar putea rezulta din natura ta de workaholic (dependent de munca). „Capricornul poate lucra mult timp sau poate petrece cea mai mare parte a timpului facand avere, adesea in detrimentul unei relatii“, spune Lang. „Partenerii lor se pot simti dati la o parte sau pe planul doi in fata obiectivelor ambitioase ale Capricornului“. Cu exceptia cazurilor fericite, se poate declansa un dezastru - sau cel putin o relatie nefericita si dezechilibrata. 

Varsator 

Potrivit lui Lang, majoritatea Varsatorilor intra in relatii cu mintea si nu cu inima. „Ei se bucura de conversatii intelectuale si pot fi detasati de emotiile lor“, adauga ea. „Din acest motiv, scanteia romantismului poate palpai afara, iar relatia ar putea deveni mai mult o prietenie. Pasiunea poate sa dispara“. Deoarece poate presupune multa munca pentru mentinerea flacarii aprinse, nu functioneaza intotdeauna.   

Pesti 

Pestii iarta foarte mult. Aceasta este o trasatura minunata in multe feluri, dar poate provoca si probleme pe parcurs, daca nu esti atent. „Pestii vad ce este mai bun in oameni“, spune Lang. „Ei vor ierta chiar si cele mai grave erori, dand sansa dupa sansa chiar si celor mai nocivi parteneri“. De asemenea, Pestii sunt obisnuiti sa viseze la potentialul unei relatii, fara a privi realitatea lucrurilor. Aceasta este, dupa cum spune Lang, un obicei care te poate tine blocat in situatii toxice si poate duce chiar la codependenta. Care, desigur, nu este ceea ce vrei pentru viitorul relatiei tale. 

sursa: adevarul.ro


rac leu sagetator varsator pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004896 (s)