News Flash:

Cand vor finalizate lucrarile la pasajul Michelangelo

18 Iunie 2014
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
Vesti bune pentru soferi. Reprezentantii Primariei Timisoara iau in calcul deschiderea circulatiei si dinspre Aleea FC Ripensia spre bulevardul Corneliu Coposu, pe langa noul pasaj din zona Michelangelo, in decurs de o luna. Iar la mijlocul verii, primarul Nicolae Robu estimeaza ca se va putea circula pe bulevardul Coposu si in celalalt sens de mers.
„Vrem ca in urmatoarele saptamani se deschidem breteaua de circulatie si spre bulevardul Corneliu Coposu, de pe FC Ripensia. Se lucreaza acolo in prezent. In paralel se va finaliza partea dinspre Bega a pasajului, tot pe Coposu, si, dupa ce se finalizeaza, se va lucra si la breteaua de acolo, astfel incat sa putem da drumul la circulatie, pe langa pasaj, pe ambele sensuri. Deci se va putea circula dinspre Aleea FC Ripensia spre bulevardul Corneliu Coposu la dreapta, estimez ca in termen de aproximativ o luna, la mijlocul lui iulie, si dinspre Coposu la dreapta spre Podul Michelangelo, probabil in prima saptamana a lunii august”, a declarat, marti, Robu.
Traficul in zona Michelangelo – Piata Leonardo da Vinci a fost redeschis partial la finele saptamanii trecute pe relatia Nord-Sud, pe varianta finala, scrie Tion.ro.
In prezent se poate circula dinspre bulevardul Michelangelo, dinspre centru, spre strada Cluj, spre Spitalul Judetean, respectiv dinspre Aleea FC Ripensia spre centru sau spre Cluj.
Lucrarile la pasaj continua. Proiectul pe fonduri europene trebuie finalizat in aceasta toamna, la sfarsitul lunii septembrie.
Proiectul privind amenajarea Complexului Rutier Michelangelo cuprinde realizarea unui pasaj rutier subteran pe relatia bulevardul Corneliu Coposu – bulevardul Vasile Parvan si reabilitarea Podului Michelangelo, cea de-a doua lucrare fiind finalizata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1039 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031349 (s)